« Film
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
FAK RECENZIJA

Recenzija filma Ljubav 3D

Ni jedna scena seksa u filmu nije simulirana niti su korišteni dubleri, što je poprilično hrabro od mladih glumaca, kažu nam FAKovci o ovom filmu

Ljubav 3D prilično je eksplicitan
Ljubav 3D prilično je eksplicitan (Arhiva)
Više o

FAK recenzija

,

film Ljubav 3D

U promidžbenim materijalima, na posterima i u najavama, Love je predstavljen kao najkontroverzniji film ___ (umetnite: godine, stoljeća, milenija, eona...). Osim što je, navodno, kontroverzan, također je i u 3D-u.

Tko još nije poželio vidjeti kontroverzan film, trodimenzionalan film, seksualno eksplicitan film i to sve u jednom? E, pa sudeći prema financijskoj uspješnosti, mnogo ljudi nije. Zašto? Zato što je Noé zaboravio na skoro sve osim seksa. Debitantski je ovo uradak dvije glavne glumice, i prvi veliki film glavnoga glumca.

Po tome izrazito podsjeća na La Vie d'Adèle, osim što Aomi Muyock i Klara Kristin nisu pokazale jednake sposobnosti kao dvije protagonistice Plave kojima je on bio odskočna rampa za svjetske karijere. Love je, glumački, film izrazito naturščičkoga osjećaja. No, vjerojatno je to upravo jedna od njegovih naumljenih odlika, ali i ona koja je odbila toliko publike.

Pitanje koje sam sebi postavio poslije gledanja bilo je bi li film djelovao prirodnije da su glumci imali bolji scenarij pred sobom, jer se Love može sažeti u rečenicu: momak prevari voljenu djevojku i dobije dijete. Sve što vam povodom toga padne na pamet Noe je stavio u film. O

sobno bih daleko više volio vidjeti u toj priči stvari koje mi, na prvu, ne padaju na pamet. Ni jedna scena seksa u filmu nije simulirana niti su korišteni dubleri, što je poprilično hrabro od mladih glumaca. 

Cijelu recenziju pročitajte na FAK portalu.

02.12.2015. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh