« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
HUAWEI

Posebne pogodnosti za korisnike Huawei nova 9 i nova 8i

Kako bi korisnici ostvarili ovu besplatnu pogodnost potrebno je posjetiti ovlašteno Huawei prodajno mjesto i kupiti svoj pametni telefon nova 9 ili nova 8i

Zaštita ekrana
Zaštita ekrana (Huawei)
Više o

Huawei nova 9

,

Huawei nova 8i

,

zaštita ekrana

 Huawei se želi posebno zahvaliti svim korisnicima svojih uređaja te je povodom lansiranja novih proizvoda pripremio posebnu ponudu. U periodu od 21.10. do kraja godine za kupovinu Huawei nova 9 i nova 8i pametnih telefona Huawei je omogućio besplatnu zaštitu od oštećenja zaslona narednih 12 mjeseci. Dakle, korisnici koji kupe pametni telefon Huawei nova 9 ili nova 8i, a imaju aktiviran Huawei ID prije 21. listopada 2021, ostvarit će pravo na besplatnu zaštitu zaslona. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ​​ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska).

Kako bi korisnici ostvarili ovu besplatnu pogodnost potrebno je posjetiti ovlašteno Huawei prodajno mjesto i kupiti svoj pametni telefon nova 9 ili nova 8i. Zatim je potrebno prijaviti se na svoj Huawei ID račun i provjeriti je li registriran prije 21. listopada 2021. te na kraju, otvoriti aplikaciju "My HUAWEI" i pronaći natpis kampanje za ovu besplatnu pogodnost, kliknuti na njega i zatim zatražiti pogodnost zaštite od oštećenja zaslona.

Estetski pametni telefon za svačiji ukus

Pametni telefoni postali su neizbježan detalj svakodnevice. S obzirom da ljudi svoj pametni telefon nose svuda sa sobom i ponosno ga pokazuju, poželjno je da taj uređaj lijepo izgleda. Huawei nova 9 pametni telefon odraz je istinite ljepote kvalitetnog dizajna. Nijanse prekrasne plave i crne boje mame poglede, a blago zakrivljene prednja i stražnja strana telefona, pružaju ugodan osjećaj prilikom korištenja. Također, debljina od 7,7mm i težina od samo 175 grama upotpunjuju novo i moderno iskustvo korištenja, koje Huawei nova 9 pruža svojim korisnicima.

Ovaj pametni telefon krasi veliki 6,57-inčni zakrivljeni zaslon koji ima sposobnost prikazivanja 1,07 milijardi boja. Brzina osvježavanja doseže 120Hz, a brzina reagiranja 300Hz. Zaslon nova 9 telefona podržava i Full-Path P3 raspon boja koji obogaćuje detalje na fotografijama i korisnicima pruža jedinstveno vizualno iskustvo.

Mogućnosti My Huawei aplikacije

Ponekad je teško donijeti odluku o kupovini novog uređaja, a velik broj nerelevantnih informacija i nedovoljno opširnih recenzija, korisniku oduzimaju vrijeme i otežavaju odluku. Na sreću svih korisnika Huawei mobilnih uređaja, stigla je My Huawei aplikacija, koja je osmišljena kao podrška korisnicima sa svim ključnim informacijama o Huawei uređajima.

Sve potrebno na jednom mjestu

Početna stanica My Huawei aplikacije sadrži najnovije vijesti o Huaweiju. Unutar aplikacije, omogućena je međusobna interakcija s drugim korisnicima u svrhu razmjene informacija o proizvodima, aplikacijama, značajkama i ostalim relevantnim temama. Ova aplikacija ima i tim korisničke podrške koji pruža sve potrebne informacije o trenutnim aktivnostima i pogodnostima te odgovara na sve upite. Također, unutar aplikacije nalazi se i izbornik pod nazivom „Ja", koji radi praktičnosti, prikuplja i pohranjuje sve podatke i sadržaj aplikacije na jedno mjesto. Ova aplikacija pruža brojne pogodnosti za korisnike, te brine da ostanu informirani o svim aktivnostima Huaweija.

Kako do My Huawei aplikacije?

Aplikaciju se najlakše može aktivirati nadogradnjom aplikacije Podrška. Pored toga, My Huawei aplikaciju također je moguće ažurirati putem AppGallery trgovine, i to na dva različita načina. Prvi, automatskim ažuriranjem AppGallery trgovine uz prethodno omogućenu značajku Automatsko ažuriranje aplikacija, te ručnim ažuriranjem aplikacije Podrška na AppGallery trgovini.

Lokalni natječaj Next Image Awards 2021.

Ako se želite okušati u mobilnoj fotografiji, Huawei je organizirao Next Image Awards 2021, najveće svjetsko natjecanje u mobilnoj fotografiji. Ove godine možete se prijaviti za globalno i lokalno izdanje natječaja, uz vrijedne nagrade. Glavna nagrada je novi pametni telefon Huawei nova 9, a rok za prijavu je 30. studeni 2021. godine.

15.11.2021. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh