« Iza ogledala
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
POLJSKA UMJETNOST

Poruka s NLO-a ili obični 3D 'krug' u žitu?

Neobični trodimenzionalni prikaz u žitu najvjerojatnije je djelo lokalnih šaljivdžija, ali neki i dalje vjeruju da se radi o poruci s NLO-a

Krug u žitu
Krug u žitu (DailyTelegraph.com.au)
Više o

Velika Britanija

,

NLO

,

krugovi u žitu

Prije nekoliko dana u okolicu Londona osvanuo je još jedan 'krug u žitu' koji gledan iz zraka stvara iluziju da se radi o trodimenzionalnom objektu. Vrlo sofisticiranog dizajna, ovaj 70 metara široki prikaz u žitu zasad nema potpisnika. Dio lokalnog stanovništva, naravno, sve slične događaje i djela pripisuje posjetiocima iz svemira i NLO-ima. To i nije čudno obzirom da je to područje poznato kao prijestolnica NLO-a u Velikoj Britaniji nakon što se posljednjih desetljeća broj viđenja neidentificiranih letećih objekata drastično povećao isto kao i broj krugova u žitu.

>> Fenomenalni novi krugovi u žitu

>> Krugovi u žitu opet se pojavili u Međimurju

Ali većina ljudi ipak nije digla paniku, piše Daily Telegraph. Ako je itko očekivao da je spomenut prikaz u žitu poruka NLO-a vjerojatno će se razočarati. A ni to nije ništa čudno kad se uzme u obzir da su prije desetak godina dvojica šaljivdžija, Doug Bower i Dave Chorley, priznali da su u području Westminstera napravili preko 200 krugova u žitu. Bilo kako bilo, ovo 3D umjetničko djelo u žitu fascinantno je samo po sebi, bez obzira tko mu je autor.

20.07.2010. 14:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh