« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
TKO IH STVARA?

Krugovi u žitu opet se pojavili u Međimurju

U noći sa srijede na četvrtak, 23. - 24.lipnja, u polju između Svetog Martina na Muri i Donjeg Koncovčaka prolaznici su pronašli opet pronašli krugove u žitu

Krugovi u žitu opet se pojavili u Međimurju
Krugovi u žitu opet se pojavili u Međimurju (www.emedjimurje.hr)
Više o

NLO

,

Međimurje

,

krugovi u žitu

U nekoliko navrata nastajali su u Gornjem Međimurju slični krugovi. U žitu je nastao simbol križa međusobno povezan sa 12 krugova promjera 6 metara. Ova "konstrukcija" sa složenom formom veličine je 70 x 30 metara.

Stanovnici Svetog Martina na Muri kažu kako je to već četvrti puta da se krugovi u žitu pojavljuju u njihovom kraju. Ne žele spekulirati posjećuju li ih "mali zeleni" ili se neki vrlo sposoban umjetnik igra sa pričama o dolasku posjetitelja iz Svemira. "Ili stvarno treba skinuti kapu onima koji rade tako nešto ili je posrijedi nešto drugo", kaže stanovnik Svetog Martina koji je želio ostati anoniman te dodaje kako bi lokaciju trebali pogledati oni koji vjeruju u "male zelene".

"Ako to radi netko od ljudi, onda to radi jako vješto i kada nitko ne vidi", rekao je mještanin te dodao kako su se krugovi u žitu prvi puta pojavili prije tri ili četiri godine te dodaje kako ne želi tvrditi da u Sveti Martin dolaze posjetitelji iz Svemira, ali bi volio da znanstvenici ispitaju tu lokaciju.

28.06.2010. 15:37:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh