« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
LUKSUZ

Porsche Design i RIM predstavili BlackBerry P'9981

Kućište od nehrđajućeg čelika, koža na pozadini i fenomenalna virtualna stvarnost na ekranu ovog ekskluzivnog smartphonea

BlackBerry P9981
BlackBerry P9981 (RIM)
Više o

Research In Motion

,

Porsche Design

,

BlackBerry P'9981

Suradnja Porsche Designa i Research In Motion iznjedrila je luksuzni novi model BlackBerryja P'9981, koji se već na prvi pogled prepoznaje kao djelo Porsche Designa. Ekskluzivni materijali korišteni za izradu telefona su lijevano kućište od nehrđajućeg čelika, ručno napravljena kožna pozadina i kristalno jasan touch ekran.

Posebno prilagođen iznutra i izvana, novi Porsche Design P'9981 dolazi i s ekskluzivnim Porsche Design sučeljam i famoznom Wikitude World Browser aplikacijom za virtualnu stvarnost. Uz to, specijalnim PINom može se prepoznati drugi P'9981 korisnik.

Porsche Design P'9981 dolazi sa snažnim procesorom od 1.2 Ghz, HD video snimanjem, 24 bitnom grafikom i naprednim senzorima koji omogućavaju nove aplikacije virtualne stvarnosti. Stiže s ugrađenih 8 GB memorije koja se može proširiti do 40 GB micro SD karticama.

Operativni sustav BlackBerry 7 uključuje i novi preglednik interneta, Liquid Graphics tehnologiju koja pruža potpuno novo iskustvo upravljanja na dodir s nevjerojatno brzom grafikom.

Novi smartphone će se do kraja godine naći u ponudi Porsche Design trgovina po cijeni od blizu 2 tisuće dolara.

28.10.2011. 07:48:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh