« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Popravite raspoloženje u trenu

Tuče vas depresija, niste baš u pravom filmu, zovite to kako god hoćete, ako niste u dobrom raspoloženju, ništa vam ne ide od ruke

Popravite raspoloženje za čas
Više o

shopping

,

dobro raspoloženje

,

druženje

,

smijanje

,

raspoloženje

,

nova odjeća

,

nova frizura

Dobro raspoloženje pomaže kod mnogo stvari, od toga hoće li vam ručak ispasti ukusan ili bljutav pa sve do zdravlja, ali jasno je da nemate gumb koji je dovoljno pritisnuti i raspoloženje će se popraviti.

Ako ste se digli na lijevu nogu i gunđate od jutra po kući, jedan od najboljih recepata je da se počnete smijati. Ukućani će vas sigurno pokušati nasmijati, prvih par osmijeha može biti i usiljenih, ali što budu iskreniji, raspoloženje će se popravljati.

Nekima to ne pomaže dovoljno brzo, pa se onda odlučite za posjet frizeru. Neka vam napravi novu frizuru i garantiramo da ćete nakon sat vremena izaći iz salona potpuno drugačijeg, boljeg raspoloženja.

Ako vam ni tada nije dovoljno svijetao pogleda na svijet, odlučite se za kupovinu nove odjeće. Ne morate opustošiti karticu, bit će dovoljan i jedan komad s kojim ste potpuno zadovoljni i vaše će se raspoloženje drastično popraviti. 

Dobar savjet je i šetnja kroz prirodu. Uživajte, makar i padala kiša, gledajte kako se kapljice odbijaju od lišća, slušajte kako žubori voda koja se slijeva niz stabla, udahnite svježi zrak, pogledajte pticu ili vjevericu, sve to će vam isprazniti mozak i vratiti dobro raspoloženje.

Za kraj se odlučite za druženje s prijateljima koji su vam stvarno dragi i volite ih, takvo društvo jednostavno mora otjerati oblake iznad vaše glave. 

08.02.2014. 16:42:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh