« Glazba
objavljeno prije 1 godinu
AKC ATTACK

Ponovno sjajan tjedan u Attacku

Inspirirani ranom disco erom i svom dekadencijom 70ih i 80ih još jednom u Medici klupski disco program- vitamin Disco - između ostalog ;)

Sjajan tjedan pred nama (i vama ;))
Sjajan tjedan pred nama (i vama ;)) (Arhiva)
Više o

AKC Medika

,

tjedni program

,

AKC Attack

JOSIPA ŠKRAPIĆ I IVA ČUKELJ: NASTAVI NIZ

ČETVRTAK, 31.3.2023. // 19:00

Nastavi niz

Kilometri udaljenosti, ali zajednička tema koja ih briše. Kontakt se ostvaruje putem razgovora kao i međusobnog poznavanja odnosno razumijevanja bez fizičke bliskosti. Kroz proces rada, umjetnice interveniraju na prethodnu akciju time gradeći mrežu, jedna drugoj nudeći odgovor kroz likovni komentar - novom formom ili nastavljajući rad druge. Dvije umjetnice propitkuju pojam nostalgije u vidu sjećanja koja su ostala trajno utkana u njihov unutrašnji svijet. Njihova sjećanja međusobno se isprepliću i nadopunjuju jer su vezana s različitim prostorima i pogledima na dom - stvaran ili figurativan kojeg gradimo mi sami - onaj zamišljen u koji i pohranjujemo sva sjećanja. Prostor koji tako zajednički grade u galeriji postaje kolaž isprepletenih sjećanja, fragmentirajući umjetničke prakse svake umjetnice. Obje umjetnice propituju sebe i prizivaju najranija i ona utisnuta sjećanja kroz formu instalacije, fotografije, predmeta, riječi, rečenica, artist book-a putem kojih ilustriraju spomenutu nostalgiju u vizualni doživljaj istovremeno pitajući se zašto pamte baš te isječke događaja.

HYBRID FESTIVAL @ AKC MEDIKA

29/30/31.3.2023

4 STAGES: PSY/DUB/TECHNO/TEKNO: CHILL AREA: WORKSHOPS: PERFORMANCE: LECTURES: SYNTH JAM

Hybrid festival je višednevna manifestacija koja objedinjuje različite koncepte edukativnog, prezentacijskog i glazbenog programa koji proizlazi iz svih elemenata psytrance kulture. Ciljevi festivala su: objediniti na jednom mjestu bitne čimbenike scene u Hrvatskoj i šire; dati mogućnost razvoja i edukacije mlađim pripadnicima party scene, kao i povezati novu i stariju generaciju iste te istražiti sve izričaje, razvoj i produkcije ove scene. Ulaz na edukativni program je besplatan ali potrebno je prijaviti se putem online prijavnice, koja će biti objavljena uskoro.

Završna večer festivala zamišljena je kao glazbeni party program na kojoj će nastupiti vise od 25 izvođača, dio s domaće scena, a dio inozemnih gostovanja.

VITAMIN DISCO

1.4.2023. // 4 EUR // 23:00 - 04:00

Inspirirani ranom disco erom i svom dekadencijom 70ih i 80ih još jednom u Medici klupski disco program- vitamin Disco. DISKO Muziku biraju i miksaju - DJ Dante Sentimento i DJ Toćh, već dobro poznati rezidenti kultnog zagrebačkog Rockstara. Svoj projekt započeli su u Jabuci krajem 2018. Od tada bili su na listama Velvet Festivala, Tam Tam Festivala, Art Parka, Ljeto u Tehničkom i Pločnika. Od početka 2022. nastanili su u AKC Attack koji im je postao novi dom.

ATTACKOVA HIBRIDNA ZAJEDNICA

31.03.u 18.00 i 1-2.04.u 12.00

RADIONICA STOP ANIMACIJE

Poveznica na prijavnicu: https://bit.ly/3KF3khR

Prijave se zaprimaju zaključno s 28.03. u 16.00 sati

Radionica je namijenjena uzrastu 8 - 14 godina

Stop animacija je tehnika kojom se fizičkom manipulacijom nepokretnim predmetima "udahnjuje život" čime se dobiva privid pokreta. Na radionici će se gledati primjeri različitih tehnika stop animacije kao što su cut-out, claymation, animacija raznih objekta, prirodnih i drugih materijala. Nakon nekoliko animacijskih vježbi, proći će se kroz sve tehničke osnove i opreme potrebne za snimanje, te naučiti na koji se način postavlja set. Kroz rad u grupama izabrati će se tehnika, materijali i osmisliti priča. Skicirati će se storyboard po kojem će zajedno izraditi animirani film.

Voditeljica radionice je Katrin Novaković.

28.03.2023. 09:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh