« Glazba
objavljeno prije 1 godinu
VIB

Septica izlazi iz zagrebačke hibenracije ove srijede

Dan kada je Zagreb mislio da se otvorio pakao: HEMORAGIJSKA GROZNICA SRIJEDINE VEČERI u sklopu turneje „Tri sulara su, a i Mič je tu" u sklopu Vintage industrial bara

Septica
Septica (Arhiva)
Više o

koncert

,

Vintage Industrial Bar

,

Septica

 SRIJEDA 29.03.2023. SEPTICA @VIB | Vrata 20:00 | Koncert 21:30 | Ulaznice: 08,00 € / 11,00 € VIB & Grif bar (Savska 160) | Dirty Old Shop (Tratinska 34)

U srijedu 29. ožujka u Savsku 160 stižu Septica i neprijatelji!

Dan kada je Zagreb mislio da se otvorio pakao: HEMORAGIJSKA GROZNICA SRIJEDINE VEČERI u sklopu turneje „Tri sulara su, a i Mič je tu" u sklopu Vintage industrial bara.

Tko ne dođe požalit će. Tko dođe požalit će. Dođite i požalite!

Uz nastup energičnih muzičara ljubitelji lijepe književnosti moći će uživati u recitalu "Teškoće preračunavanja Kune u Euro i gubici na tečaju u konverziji" te premijernom predstavljanju aplikacije koja će i čobanu nevježi olakšati pronalazak najkraće slamke u kravljoj balezi!

I nenormalni će doći na svoje!

U maloj sali kluba bit će organizirana kognitivno-bihevioralna terapija za posjetitelje s momentalnim problemima i manijakalnom depresijom.

Najbrže čekaju neugodna iznenađenja!

[ako želiš više]

Septica je vinkovačko diplaško-karaokaški klecmer pleh ansambl nastao u sam sumrak 2003. godine. Kroz sastav je do sada prošao niz vrsnih glazbenika koji su odustajali zbog poteškoća s nošenjem tereta slave i problema s intenzivnim izvanbračnim životom i poligamijom.

Vidimo se u VIB-u!

28.03.2023. 13:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh