« Seks
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
MMM

Pomirbeni seks - zašto (ni)je dobar?

Pomirbeni seks spada u legende koje se prepričavaju uz značajne poglede i zavjerenički smiješak, no je li to baš tako?

Pomirbeni seks je ... dobar? Ili?
Pomirbeni seks je ... dobar? Ili? (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

pomirbeni seks

Pomirbeni seks u pričama vrijedi za jedan od boljih, ako ne i najbolji, no stručnjaci ga demistificiraju govoreći da je to vrlo uobičajen način rješavanja sukoba u vezama i dok ga jedni promiču, drugi tvrde da se zapravo radi o disfunkcionalnom ponašanju

>> Povremene svađe dobre su za vezu >>

Zašto se uopće napalimo tijekom svađe? Adrenalin izaziva gotovo iste reakcije u mozgu kao i seksualno uzbuđenje, pa je linija između bijesa i napaljenosti vrlo tanka i seks je jednostavno logičan završetak.

>> Loše navike koje mogu poboljšati seks i vezu >>

Argumenti za pomirbeni seks počinju s onim da se radi o činu koji je obično vrlo strastven, jednako kao i onaj na početku vezeu. Kako su žene u tim trenucima ranjivije zbog svađe, ovakva intimnost može im donijeti snažan orgazam koji će otpustiti puno više oksitocina što će vas ponovno povezati s partnerom.

>> Zašto je najbolji pomirbeni seks >>

Svađa je obično, na neki način, natjecanje među partnerima što oba partnera priprema za fizičku aktivnost, a seks je, i opet, logičan izbor.

Najbolja stvar u cijeloj priči je da ćete u daleko najvećem broju slučajeva poslije seksa potpuno zaboraviti zašto ste se posvađali

16.06.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh