« Seks
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
HE HE

Zašto je najbolji pomirbeni seks

Nakon dobre svađe slijedi dobar seks, jer tada ne razmišljate tko je bio u pravu nego vas hormoni tjeraju samo na užitak

Žestoka svađa = žestoki seks
Žestoka svađa = žestoki seks (Shutterstock)
Više o

seks

,

dobar seks

,

pomirbeni seks

Svađa podiže razine hormona u tijelu, naročito testosterona koji je, eto, uz temperament odgovoran i za libido, pa je najprirodniji način otpuštanja viška testosterona - dobar seks.

Pomirbeni seks oduvijek prati glas jednog od najboljih, a stvar je u tome da se tijekom seksa partneri prestanu fokusirati na prepucavanje tko je u pravu, nego se usredotočuju na čisti, pravi užitak.

Tijekom seksa oslobađaju se hormoni koji donose osjećaj euforije, što vas oslobađa stresa i negativnih osjećaja, a kako je i orgazam najbolji način za oslobađanje od stresa, korist je višestruka.

No, ni tu nije kraj. Tijekom orgazma oslobađa se oksitocin, hormon zbližavanja koji će vas nakon seksa ostaviti zagrljene i mazno raspoložene, što će sigurno popraviti odnose narušene prethodnom svađom. 

Kad se sve zajedno pročita još jednom, ispada da je ponekad čak i dobro isprovocirati malo žešću svađu ne bi li se prvo rasčistile neke dileme, a nakon toga sjajnim seksom vratilo međusobno povjerenje i nježnost.

24.02.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh