« Žene
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
40 ... NE, NE, 38 :)

Polovina žena laže o svom konfekcijskom broju

Pošto se laže i o veličinama grudnjaka, nije ni čudo da većina žena ima pogrešan broj koji im je kupio dezinformirani dragi

Šest od deset žena preuveličava broj grudnjaka
Šest od deset žena preuveličava broj grudnjaka (Shutterstock)

Konfekcijski broj je tajna koju žene skrivaju bolje nego godine, jer je više od dvije trećine žena nezadovoljno svojom veličinom i željele bi nositi manji, a tek je osam posto potpuno zadovoljno svojim brojem.

Također, istraživanje je pokazalo da svaka druga žena otvoreno laže o svom konfekcijskom broju, a uz to 60 posto njih preuveličava svoj broj grudnjaka i hvali se većim grudima nego što ih stvarno ima.

Možda je teško povjerovati, ali žene najviše lažu o svom broju cipela, tako da 78 posto njih redovito navodi manji broj nego što nosi u stvarnom životu.

Rezultati ovakvog života u laži dobro su poznati svima - poklanjaju se kompleti donjeg rublja i ostale skupe odjeće, no u pogrešnom broju pa se moraju krišom mijenjati za manje ili veće.

Stoga, preporuka damama - pomirite se sa svojim tijelom ili napravite nešto da stvarno postanete konfekcijski broj iz vaših snova. 

19.08.2013. 20:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh