« Žene
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
WOW!

Kako da vam grudi izgledaju veće

Nekoliko kvalitetnih savjeta koji će vaš dekolte napraviti puno privlačnijim za poglede bez potrebe za silikonima

Par odličnih trikova za vizualno veće grudi
Par odličnih trikova za vizualno veće grudi (Arhiva)
Više o

dekolte

,

grudi

,

povećanje grudi

,

trikovi

,

najbolji dekolte

Povećanje grudi stalna je tema razgovora, jer većina žena željela bi nešto veće grudi nego što ima, toliko da najčešće govore da im je broj grudnjaka veći nego što zapravo jest.

Jedno od rješenja je plastična operacija povećanja grudi, no gnjavaža sa silikonima i ne baš tako prirodan izgled dovoljni su razlozi da se dobar broj žena ne odlučuje za tako drastičnu mjeru. 

Zato donosimo nekoliko prijedloga kako ćete jednostavnim trikovima grudi vizualno napraviti većim i poboljšati izgled svog dekoltea.

Za početak, odaberite pravi grudnjak. Odlučite se za bešavni grudnjak prave veličine koji ima košarice oblikovane bez metala i elastina, što će istaknuti vaše grudi na najprirodniji način, bez ispupčenja i nepravilnih linija. Ovakav grudnjak ispod uske odjeće uvijek je sjajan odabir.

Ostatak vašeg tijela također utječe na izgled grudi. Ako odjećom odvučete pažnju na bokove i struk, dobit će se dojam kontinuiranog tijela i većih grudi, pa se utegnite tamo gdje treba, primjerice steznikom u struku.

Ne treba vjerojatno posebno naglašavati važnog pravilnog, uspravnog držanja, oblik majice nevjerojatno je važan, jer će lagani V izrez i male grudi učiniti uočljivijima, a ako sve začinite pravom kozmetikom poput svjetlucavog bronzera na ključnim mjestima dekoltea, privući čete poglede koje želite. 

21.08.2013. 14:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh