« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
PU LIČKO-SENJSKA

Policija obavlja izvid nad kamionom, još nije potvrdila vezu sa slučajem nestale Antonije

U Dnevniku Nove TV sinoć je objavljena neslužbena informacija da policija provjerava kamion koji bi mogao biti povezan s nestankom djevojke

Antonia Bilić
Antonia Bilić (Facebook)
Više o

policija

,

Antonia Bilić

,

kamion

Iz Policijske uprave ličko-senjske noćas su potvrdili kako je na području njihove policijske uprave zaustavljen kamion i da su u tijeku izvidi, no nisu željeli ni potvrditi niti opovrgnuti može li se taj kamion dovesti u vezu s nestalom djevojkom Antonijom Bilić, piše Hina.

Policija kaže da je preuranjeno prosuđivati može li se taj kamion može dovesti u vezu s nestankom Antonije Bilić, za kojom se traga već više od dva tjedna, ali, kako Hina neslužbeno doznaje, vozač kamiona kojeg je proteklu noć čuvala prometna policija Ličko-senjske PU preveden je jutros na obavijesni razgovor u PU Šibensku-kninsku.

Vozača kamiona zagrebačkih registarskih oznaka, plave kabine i sive cerade, policijska je ophodnja jučer zaustavila kod naplatnih kućica u Svetom Roku.

U Dnevniku Nove TV sinoć je objavljena neslužbena informacija da policija provjerava kamion koji bi mogao biti povezan s nestankom djevojke i da sumnjivo vozilo čeka dolazak forenzičara iz Zagreba, kako bi se potvrdilo je li riječ o kamionu u kojeg je kobnoga 7. lipnja Antonija Bilić ušla te da se njihov dolazak očekuje u jutarnjim satima.

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko jučer je u Šibeniku rekao da za nestalom 17-godišnjom Drnišankom Antonijom Bilić traga 1200 policajaca koji "češljaju teren" na području Šibensko-kninske, Zadarske, Splitsko-dalmatinske i Ličko-senjske županije. U potragu su uključeni i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja te članovi lovačkih društava, no, istaknuo je ministar Karamarko, još nema novih dokaza koji bi mogli upućivati na to što se dogodilo s nestalom djevojkom te da još nemaju registraciju kamiona u koji je ušla Antonija Bilić 7. lipnja ujutro na mostu preko Čikole, kada joj se izgubio svaki trag.

Traga se i za svjedokom, muškarcem u dobi od 60-ak godina koji je toga jutra također stopirao nedaleko od nestale djevojke.

22.06.2011. 09:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh