« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
OPET TRAGEDIJA

Policija istražuje okolnosti smrti Miroslava Tunjića u Gradištu

Užas se ponovno dogodio - ovoga puta bezumni je povod bila mladićeva frizura?!

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Andrej Švoger/Cropix)
Više o

Miroslav Tunjić

,

Gradište

Hrvatska je ponovno užasnuta stravičnim premlaćivanjem mladića kojeg su sinoć iz bezumnih razloga pretukla dva mlađa punoljetnika. Scenarij sličan onome u slučaju Luke Ritza dobiva rasplet jer je u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile okolnosti fizičkog napada više osoba na 17-godišnjeg Miroslava Tunjića, noćas u Gradištu, te njegove smrti u vinkovačkoj Općoj bolnici.

Fizički napad više punoljetnika na 17-godišnjaka dogodio se pola sata iza ponoći u Gradištu, nedaleko Županje, uslijed čega je maloljetnik pao na cestu, kojom je u tom trenutku nailazilo osobno vozilo, koje je naletjelo na mladića.

Sa stradalim je mladićem te večeri u Gradištu bio i njegov 17-godišnji prijatelj koji je, međutim, uspio pobjeći. Što je bio motiv tučnjave zasad nije poznato.

Prema neslužbenim informacijama, dvojica koja su tukla nesretnog mladića ostavili su ga na cesti a tada je na njega naletio jureći automobil. U Gradištu kažu da je vozač teško mogao na vrijeme uočiti mladića na tlu u mrklom mraku jer se oko ponoći u selu gasi javna rasvjeta.

Od zadobivenih teških ozlijeda maloljetnik je preminuo u Općoj bolnici u Vinkovcima nešto iza 4 sata.

Osumnjičenici za napad na 17-godišnjaka privedeni su u Policijsku postaju u Županji, u kojoj se nad njima provodi kriminalističko istraživanje, rekao je načelnik Odjela kriminalističke policije PU vukovarsko-srijemske Goran Lovrić.

Kriminalističkom istragom utvrdit će se uzroci sukoba te okolnosti pod kojima se dogodio, kao i uzrok smrti maloljetnika. Također bit će provedena obdukcija tijela preminulog 17-godišnjaka. (hina/metro-portal)

14.11.2010. 21:14:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    15.11.2010. 08:19
    ne čudim se... blage kazne koje štite ubojice će povećati broj ovakvih ubojstava...

    ali bitno je da se rvacko krivosuđe hvali najpravednijim dijeljenjem pravde na svijetu

    zbljuv

    :-P
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh