« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Policija i dalje traga za dvjema 15-godišnjakinjama

Zadnji put viđene u petak 19. rujna

Srednja škola Viktorovac koju su pohađale nestale djevojčice i pred kojom su zadnji put viđene
Srednja škola Viktorovac koju su pohađale nestale djevojčice i pred kojom su zadnji put viđene (Miroslav Arbutina/CROPIX)
Više o

Sisak

,

Ermina Kurtović

,

Bernarda Sović

,

nestale djevojčice

Sisačka policija i dalje traga za dvjema 15-godišnjim djevojčicama iz Siska i Sunje - Erminom Kurtović i Bernardom Sović, učenicama drugog razreda sisačke Srednje trgovačke škole čiji je nestanak prijavljen u petak, 19. rujna, priopćila je danas sisačko-moslavačka Policijska uprava.

Nestanak dviju djevojčica prijavljen je u petak, 19. rujna. Nestanak Ermine Kurtović prijavila je njezina baka, a nestanak Bernarde Sović njezin otac.

Djevojčice su zadnji put viđene u petak, 19. rujna, kada su oko podneva otišle u školu u Sisak. Također su viđene ispred škole prije početka nastave, ali nisu bile na nastavi, nisu se javile kući i otišle su u nepoznatom smjeru.

Policija navodi kako je Ermina Kurtović visoka oko 165 cm, jače tjelesne građe, okruglog lica, crno-crvene obojene ravne kose do ramena, kestenjastih očiju. U trenutku odlaska od kuće bila je odjevena u crveno-crnu majicu na pruge, tamne hlače i crne tenisice.

Bernarda Sović visoka je oko 160 cm, srednje tjelesne građe, ovalnog lica, tamnoplave kose, svijetlo plavih očiju. Otišla je od kuće odjevena u plave traperice, smeđu jaknu i bijele tenisice.

Sisačko-moslavačka Policijska uprava poziva sve koji imaju bilo kakve informacije o trenutačnom boravku i kretanju djevojaka da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju osobno ili na telefon 92. (HINA)

21.09.2008. 19:59:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh