« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
PONOVO U TAKTU

Poklepović: Hajduk ima kvalitetu za europska natjecanja

Splićani su u srijedu u uzvratnoj utakmici finala hrvatskog nogometnog kupa pobjedili Šibenik 2:0 i time osvojili ovogodišnji kup Hrvatske

(Jakov Prkić/CROPIX)
Više o

nogomet

,

Hajduk

,

Šibenik

,

Kup Hrvatske

,

Stanko Poklepović

Trener Hajduka Stanko Poklepović je izjavio kako je ponosan što je njegova momčad osvojila ovogodišnji trofej hrvatskog nogometnog kupa, te da Hajduk ima kvalitetu za iskorak u europskim natjecanjima.

"Hajduk je bio gladan trofeja", kazao je Poklepović na današnjoj konferenciji za novinare, nakon što je u srijedu u uzvratnoj utakmici finala hrvatskog nogometnog kupa njegova momčad pobjedila Šibenik na Šubićevcu 2:0 i time osvojila ovogodišnji kup Hrvatske, jer su Splićani i u prvoj utakmici na Poljudu pobjedili s 2:1. Čestitajući svim svojim igračima i suradncima Poklepović je posebice izdvojio zasluge kapetana momčadi Srđana Andrića te veterana Josipa Skoke. "Izdvojio bih i Torcidu kojoj želim da očisti one među njima koji im prave poteškoće", istaknuo je Poklepović.

Na upit ima li ova momčad Hajduka snage za europsku nogometnu pozornicu Poklepović je odgovorio potvrdno. "Svaka momčad ima potencijala, samo je treba znati voditi, a umješnost trenera je da to napravi. Ova momčad sigurno ima kvalitetu za iskorak u Europi", kazao je Poklepović.

Trener Hajduka danas se ispričao za svoj postupak nakon utakmice u Šibeniku kada je ljutito napustio susret s novinarima nakon što mu je jedan od njih stavio primjedbu da je Hajduk "opet igrao bunker". "Ispričavam se što sam pobjegao iz novinarskog okruženja, ali jedan od njih me je izbacio iz takta", kazao je Poklepović. (hina/metro-portal)

06.05.2010. 18:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh