« Žene
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
PRIPAZITE

Pogreške koje žene rade na početku veze

Ljubavne su veze prilično komplicirana stvar, a dodatno je može pogoršati nesigurnost koja je česta kod žena

Kako ne zabrljati na samom početku
Kako ne zabrljati na samom početku (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

ljubavne veze

,

pogreške

,

nesigurnost

Početak veze je vrijeme kad se želimo pokazati u najboljem svjetlu, no žene još nisu sigurne sviđaju li se stvarno muškarcu ili je on s njima samo zbog zabave. Ne čudi stoga da se u tim trenucima rade najveće greške, a evo o kojima se radi.

Igranje toplo-hladno na početku veze je normalna stvar, pa ako vam se on ne javlja, nemojte ni vi njemu da ne bi ispalo da ste prilično očajni. Uživajte i nastavite živjeti svoj život, a kad se javi, budite normalni - bez oduševljenja, ali i bez prijekora.

>> Kakvu vezu žele muškarci, a kakvu žene >>

Na početku veze očekuje se da muškarac osvaja ženu, a ne obrnuto. Stoga, budite svoji i ne dozvolite da vas uvuče u svoje igre, pa da na kraju ispadne da vi lovite njega.

Ni slučajno nemojte počete kopirati njegove hobije, mjesta za izlaske i slične stvari. Ostanite dosljedni sebi i izlazite na ista mjesta, s istom ekipom kad ste sami, a njega polako uvodite u svoju priču. Jednako tako trebao bi i on vas.

>> Kako da vaš muškarac trči za vama >>

Za kraj, nemojte mu odmah na početku veze povjeravati svoje strahove, niti ih nemojte pokazivati pred njim. Izborite se sami, ako je pravi pa ostanete u vezi, kasnije će vam pomagati.

28.08.2014. 18:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh