Metro-portal.hr

objavljeno 28.08.2014. 18:02:00
PRIPAZITE

Pogreške koje žene rade na početku veze

Ljubavne su veze prilično komplicirana stvar, a dodatno je može pogoršati nesigurnost koja je česta kod žena

Kako ne zabrljati na samom početku
Kako ne zabrljati na samom početku (Shutterstock)

Početak veze je vrijeme kad se želimo pokazati u najboljem svjetlu, no žene još nisu sigurne sviđaju li se stvarno muškarcu ili je on s njima samo zbog zabave. Ne čudi stoga da se u tim trenucima rade najveće greške, a evo o kojima se radi.

Igranje toplo-hladno na početku veze je normalna stvar, pa ako vam se on ne javlja, nemojte ni vi njemu da ne bi ispalo da ste prilično očajni. Uživajte i nastavite živjeti svoj život, a kad se javi, budite normalni - bez oduševljenja, ali i bez prijekora.

>> Kakvu vezu žele muškarci, a kakvu žene >>

Na početku veze očekuje se da muškarac osvaja ženu, a ne obrnuto. Stoga, budite svoji i ne dozvolite da vas uvuče u svoje igre, pa da na kraju ispadne da vi lovite njega.

Ni slučajno nemojte počete kopirati njegove hobije, mjesta za izlaske i slične stvari. Ostanite dosljedni sebi i izlazite na ista mjesta, s istom ekipom kad ste sami, a njega polako uvodite u svoju priču. Jednako tako trebao bi i on vas.

>> Kako da vaš muškarac trči za vama >>

Za kraj, nemojte mu odmah na početku veze povjeravati svoje strahove, niti ih nemojte pokazivati pred njim. Izborite se sami, ako je pravi pa ostanete u vezi, kasnije će vam pomagati.

28.08.2014. 18:02:00
http://metro-portal.hr/pogreske-koje-zene-rade-na-pocetku-veze/86987/