« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
MOČVARA

Počinje Velika rock eksplozija #3

„Veliki" promocijski koncert „malih" bendova, u dva će festivalska dana na dvije pozornice predstaviti dvanaest novih, mladih izvođača - OSVOJITE ULAZNICE

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Velika rock eksplozija #3)
Više o

Petar Dundov i prijatelji

,

Gospić nevrijeme

,

kabula

,

kit kod Paga

,

Requiem

,

W. A. Mozart

,

juha od bundeve

Detonacija ovogodišnje, treće po redu Velike rock eksplozije dogodit će se 22. i 23. listopada u Močvari. „Veliki" promocijski koncert „malih" bendova, u dva će festivalska dana na dvije pozornice predstaviti dvanaest izvođača koji su na ovaj ili onaj način obilježili prošlu sezonu.

Neki od njih objavili su svoje zapažene debut albume (Spuštene rolete, Kinoklub, Onli-tu, Mel Camino), neki „sudbonosni" drugi album (Gretta), neki su trenutno u fazi snimanja materijala i „trgovanja" s  diskografskim kućama (Hitchcock, Revolts!, Luft), a neki su  jednostavno toliko dobri da ih Velika rock eksplozija želi na svojoj pozornici (Abroad Experiments).

Tu je, kao i prošle godine, pobjednik zabočkog  HGF demo festivala, najvećeg i najstarijeg demo festivala u državi. Ovoga je puta to urnebesni zagrebački trash-core-metal sastav New Level.

Osvojite ulaznica za prvi dan Velike rock eksplozije!

onli-tu_vre3.jpg
Onli Tu

Novitet ovogodišnje VRE je druga pozornica pod naslovom „Pušimo akustiku". U pauzama između bendova na velikoj pozornici, u natkrivenom dvorištu Močvare, dijelu posjetitelja s dimom u plućima predstavit će se dva viteza nove hrvatske akustične scene: Ivan Škrabe i Ivan Vragolovich.

Prvi je borac donkihotovskog stila i britkog jezika u jurišu na aktualne socijalno-političke vjetrenjače, a drugi folk blues trubadur s pobjedom na prvom hrvatskom blues natjecanju, te nastupima u Memphisu i Nashvilleu u džepu.

Kao i dosad, ovogodišnja Velika rock eksplozija nudi presjek kvalitetnih glazbenih autorskih noviteta na hrvatskoj rock sceni i uporno širi čestice interesa za mlade, nove i manje poznate bendove.

Osvojite ulaznice za drugi dan Velike rock eksplozije!

Prvih 200 posjetitelja svakog festivalskog dana dobit će na poklon CD kompilaciju Velika rock eksplozija #3 sa 17 pjesama eksplozivnih domaćih izvođača.  

Program Velike rock eksplozije #3

gretta.jpg
Gretta

Petak 22.10.
Spuštene Rolete (Prečko)
Hitchcock (Zagreb)
Abroad Experiments (Prečko)
New Level (Zagreb)
Revolts! (Zagreb)
Ivan Škrabe (Jastrebarsko)

Subota 23.10.
Kinoklub (Zagreb)
Gretta (Zagreb)
Onli-tu (Rijeka)
Mel Camino (Velika Gorica)
Luft (Zagreb)
Ivan Vragolovich (Slavonski Brod)

Ulaznice u pretprodaji - 30,00 kn
Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Aquarius Music Shop (Maksimirska 16), Music Shop Sirius (Importanne Galleria), Rockmark (Berislavićeva 13) i blagajna Močvare

ulaznice na dan koncerata - 40,00 kn
blagajna Močvare

Ulaz sa "specijalnom pozivnicom" - 10,00 kn

11.10.2010. 11:26:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh