« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
VIKEND PROGRAM

Močvara traži zvijezdu - prva polufinalna večer

Nakon petka i prve polufinalne večeri, u subotu kreće najluđi plesnjak u gradu - Dirty dancing - OSVOJITE UPAD

Močvara traži zvijezdu
Močvara traži zvijezdu (Močvara)
Više o

Zagreb

,

močvara

,

bakterije

,

Dirty dancing

,

portal za nestale

,

Rajat Gupta

,

mešetarenje

Petak 15.10.
Močvara traži zvijezdu

Dosadilo ti je gledanje uvijek istih "reality" emisija s ocvalim zvijezdama, napornim celebrityjima i "beskrajno talentiranim" zavijačima tipa Saša, Tin i onaj treći? Pun ti je kufer urednika koji te vrijeđaju moronskom ponudom TV programa? E, pa i Močvari je dosta!

No umjesto da kenjkaju odlučili su zasukati rukave i potražiti prave zvijezde. Ne ove farmoidne zvjezdice za instant uporabu, već ljude koji sviraju glazbu koju vole i spremni su zbog nje izlizati glasnice urlanjem, iskrenuti kičmu navlačenjem pojačala i iskrvariti prste trzalicama i bubnjarskim palicama.

Osvojite upad na Metro portalu!

movara.jpg
A sada ti!

Prijavite se odmah i natječite se za nagradu - dva 8-satna termina za snimanje u studiju ekipe iz Jinxa "Funhouse". Potrebno je samo da na zvijezda@mochvara.hr pošaljete link gdje se može poslušati bar jedna vaša pjesma.

Ekipa Močvare je odabrala pet bendova koji nastupaju u prvoj polufinalnoj večeri 15. listopada:

Bikini Schnapps (Zagreb) // myspace.com/bikinischnapps
Ekt Ack (Zagreb) // myspace.com/ektack
Bakterije (Čakovec) // myspace.com/bakterije
Agharti (Samobor/Zagreb) // myspace.com/aghartiband
Miki Solus (Zagreb) // myspace.com/mikisolusss

upad: 20kn do ponoći, 30kn nakon ponoći

akcije: upad s pozivnicom do ponoći džaba, tko dođe s majicom na kojoj se nalaze Saša, Tin i onaj treći ili Mario Kovač upad džabe, grupne karte, gratis karte „Sretna ruka", vikend karte, prvih 10 ljudi koji kupe Močvarni koktel osvajaju nagradnu trash LP ploču po izboru - u suradnji sa second hand shopom Free Bird (opširnije na www.mochvara.hr/koktel)

mochvara.hr/zvijezda
facebook.com/zvijezdamochvare

Subota 16.10.
Dirty Dancing
DJ David Hasselhoff (Zagreb)
www.myspace.com/drtach
www.facebook.com/dirtydancingparty
+ senzacionalno hupanje uz Happy Hoop!

Dragi čitaoče ovih redaka, ti dobro znaš gdje se ide na najbolji tulum u gradu i gdje se naljepše cure/dečki skupljaju na dan Dirty Dancinga. Naravno, radi se o klubu Močvara! A Dirty Dancing u Močvari ti je izvrsna prilika da, uz razuzdano gibanje uz zamamne sexy ritmove ludih retro „smash hitova", s partnericom/partnerom izađeš van na precool mjesto i to za ĐABE! ako prikupiš negdje dvije pozivnice..

dirty__a3c.jpg
Dirty Dancing

A ujedno ćeš ispasti i maximalno precool ako ufuraš još par njezinih frendica/frendova tranu. A ako ćeš doći sam, sigurno ćeš unutra naći ekipu koja je spremna na totalni kaos na dance flooru do ranojutarnjih sati... Zato ne čekaj puno!!! Nađi pozivnice i besplatno se ludo zabavi na najbolesnijem tulumu u gradu!!!

Ako ti se ipak ne da tražiti pozivnice, osvoji upad na Metro portalu!

Ali, to nije sve! Nakon prošlog Drtija kada je publiku iza ponoći obradovala Ella nastavljamo s dogovoranjem „posebnih" točaka. Ovaj put opet oko ponoći uveselit će nas najradosniji od svih - udruga „Sretni kolut/Happy Hoop", stručnjaci za najtrendi zabavu - hoopanje.

Hoopanje može biti „in", a može biti i „underground". Ono što je sigurno da su pozitivni učinci na psiho-fizičkoj razini veliki: hoopajući gubimo 100 kcal u 10 minuta, znatno se poboljšava koordinacija, a samim time i moždana aktivnost, smanjuje se razina stresa. Ples s hula hoopom je opuštajuć, meditativan, katarzičan, zabavan, osoban i za dijeljenje; višestruko primjenjiv i, zbog izazovnosti pokreta i hoop trikova, vrlo vrlo zarazan."

+ projekcije isječaka iz filmova (Povratak u budućnost, Footloose, Ghostbusters, E.T., La Bamba, Top Gun, Purple Rain,...)

upad: 20kn do ponoći, 30kn nakon ponoći

akcije: upad s pozivnicom do ponoći džaba, tko dođe s bilo kojom LP pločom grupe Denis & Denis ili 10 audio kazeta ili s walkmanom u ruci opet džaba, grupne karte, gratis karte „Sretna ruka", prvih 10 prljavih plesača koji kupe Močvarni koktel osvajaju nagradnu LP ploču iz 80ih po izboru - u suradnji sa second hand shopom Free Bird (opširnije na www.mochvara.hr/koktel)

12.10.2010. 11:10:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh