« Kultura
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
SC

Počinje 10. Velesajam kulture

Jubilarni 10. Velesajam kulture održat će se u zagrebačkom Studentskom centru od 10. do 12. listopada. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Jubilarac je na vratima
Jubilarac je na vratima (Kultura promjene)
Više o

10. Velesajam kulture

,

extreme fitness

,

Eko revija

,

predavanje O sisama

Ovogodišnji Velesajam kulture napravljen je u suradnji s udrugom PMS!

U tri festivalska dana, održat ćemo 11 radionica, 5 predavanja te okruglih stolova, 3 koncerta, 2 DJ večeri, jednu modnu reviju, jednu predstavu za djecu, jednu Književnu večer te dane Otvorenog ateljea, u sklopu kojeg će se predstaviti niz mladih kreativaca.

Za svoj deseti jubilarni rođendan, Velesajam kulture stavlja naglasak na promoviranje zdravog načina života .

Kako bi naše tijelo bilo zdravo i pokretno, u petak, 11. listopada, pripremili smo pregršt radionica. Radionicu bokwa fitnessa, cardio plesnog programa koji je osvojio svijet, radionicu shiatsu masaže te radionicu hula hoopa. Ambasadorica zdravog života, pjevačica Ivana Banfić na festival nam stiže s extreme  fitnessom.  Riječ je o novom načinu vježbanja, prilikom kojeg koristimo isključivo vlastitu snagu i težinu tijela.

Na subotnjoj nezaobilaznoj Eko reviji  u službi mode u 20 sati, odjeću i modne dodatke naših dizajnera Ivane Popović, Druida, Robantica, Mie Jaše, Petre Puž i The Baga nosit će poznate osobe iz svijeta kazališta, mode i showbizza-a, poput Ive Šulentić, Iskre Jirsak, Danijele Trbović, Aleksandre Grdić, Kristijana Ugrine, Nikše Marinovića, Dore Lipovčan itd...

Također Vas pozivamo na predavanje modne dizajnerice Ivane Popović  „O sisama" koje će se održati subotu, 12. listopada, prije revije, u 18 sati.

Moje cice!

U vezi čega te zovem na sastanak ? U vezi cica !Pogodio me rak dojke. Tiče se odgovornosti, samostalnosti, grizodušja i svih onih inih stresova koje nam život nosi...

2500 žena ga operira u Hrvata svakodnevno. Do prošle godine umiralo ih je 950, a ove godine ,dobila sam obavijest : 900 ih je umrlo... Ne bih pretjerivala u optimizmu i otkupljenju. Upravo mi dijete pjeva u sobi i ono što me sa tim pjevanjem nosi je budućnost. Ona ima apsolutni sluh i čim ga čujem, to znači, Popović trebaš je slušati stalno! To je to! Ni manje, ni više, razvijati djecu, sebe, nagovarati ljude da ne misle o raku nego o preživljavanju.

Učmalost, recesija,...? Ni govora !

A što bi bilo da smo se rodili u rodovskoj zajednici prije 8000 godina u da te susjed opali lopatom po glavi... Hvala ti dragi raku da si me posjetio i dao mi da razdragano živim do kraja života !!!

Ivana Popović, Zagreb 2013

Rasporede svih programa provjerite na www.sczg.unizg.hr

Vidimo se u Savskoj 25!

07.10.2013. 14:16:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh