« Kultura
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
VESELA ZANIMANJA

Nova sezona Čiribu Čiriba s Lukom Vidovićem

Nakon ljetne pauze ČIRIBU ČIRIBA program vraća se u KIC 12.listopada u 11 sati s učiteljem/icom razredne nastave

Na redu su učitelji razredne nastave
Na redu su učitelji razredne nastave (Menart)
Više o

Luka Vidović

,

KIC

,

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja  je zabavno-edukativni  program za djecu kojim se, jednom mjesečno, kroz glumačke i iluzionističke vještine, promiču razna zanimanja o kojima djeca mogu saznati sve iz prve ruke.

Nakon tri mjeseca ljetne pauze i nakon što smo već upoznali stomatologa, veterinara, kontrolora leta, vatrogasca i timaritelja životinja, ČIRIBU ČIRIBA program se vraća u KIC (Kulturno informativni centar) 12.listopada u 11 sati  uz poznatog hrvatskog mađioničara i njegovog neizbježnog pomoćnika, rakuna Pierra! Oni će mališane ovaj put upoznati sa zanimanjem učitelji/ca razredne nastave.  

Svjetski dan učitelja obilježava se svake godine 5. listopada. Taj je dan prigoda da se pokaže da je rad učitelja i nastavnika prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva te da se kao takav i cijeni. Cilj Svjetskog dana učitelja je mobilizirati podršku za nastavnike kako bi se osiguralo da će učitelji i dalje ispunjavati potrebe budućih generacija te podići obrazovanje na razinu društvene važnosti.

U skladu s time, ovo je prilika da na jedan potpuno drugačiji način, pobliže upoznate zanimanje od iznimne važnosti za vas i vaše dijete.

Kroz Lukine čarobne trikove u kojima klinci i klinceze aktivno sudjeluju, kroz smijeh, igru, zanimljive hypo poklončiće i potpuno besplatne sokiće za mališane, sat vremena proći će u trenu. Dok se mališani zabavljaju i postavljaju svakojaka pitanja Luki i učiteljici, roditelji se mogu odmoriti i opustit uz odličnu cijenu kave u kafiću KIC-a.

Luka Vidović i Menart Kids pozivaju vas u Kulturno informativni centar, Preradovićeva 5/1 , 12. listopad u 11 sati . Dodjite i zabavite se s nama J

S obzirom na ograničeni kapacitet mjesta, a veliku zainteresiranost javnosti, molimo vas da svoje ulaznice kupite ili rezervirate na vrijeme.

Ulaznice se mogu rezervirati putem rezervacije@menart.hr  najkasnije do 6.listopada  ili kupiti od 24.rujna u KIC-u, Preradovićeva 5/1, po cijeni od 20 kn.

Ukoliko ostane ulaznica, moći ćete ih kupiti sat vremena prije početka predstave po cijeni od 25 kuna.

Sve novosti možete pratiti na facebook stranici Menart Kids  ili na www.menart.hr.

24.09.2013. 14:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh