« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
PARTIJANJE

Počelo je peto izdanje SunceBeat festivala u Gardenu Tisno!

Dobar je primjer domaćoj publici srednje dobi koja, za razliku od internacionalne publike u Gardenu Tisno, kao da misli da život prestaje nakon četrdesete

Sjajna atmosfera zaštitni je znak SunceBeata
Sjajna atmosfera zaštitni je znak SunceBeata (Metro)
Više o

SunceBeat 5

,

Garden Tisno

Jedna od glavnih festivalskih atrakcija u Gardenu Tisno krenula je nastupima na Beach Stageu već od srijede 23.7. kao i partyjima na brodovima koji isplovljavaju dva puta dnevno ugošćujući grupe DJ-a te krstareći među Murterskim otocima.

U petak i subotu otvara se i druga pozornica, takozvani Soul Stage, smješten u masliniku odmah pored mora.

Od četvrtka kreće i kasnonoćni dio zabave u klubu Barbarella u Prosici do koje je organiziran prijevoz autobusima. U Barbarelli i na brodovima nastupit će svjetski poznata imena: Boo Wiliams, Glenn Underground, Ron Trent, Sadaar Bahar, Rich Medina, Kerri Chandler, Gilles Peterson, Prosumer, Karizma, Osunlade. David Morales puštati će glazbu u počast preminulom Frankie Knucklesu.

Vrhunac festivala činit će nastup legendarnog Lonnie Liston Smitha, pravog oca acid jazza i space funka, koji je utjecao na cijeli naraštaj glazbenika koji su preuzeli njegov stil. Lonnie će nastupiti u nedjelju na glavnoj pozornici s početkom u 23.00 sata. Prema riječima organizatora, Lonnie će nam „proširiti svijest na magičnoj pozornici pod zvijezdama", a znajući Lonnijev opus možemo se samo složiti s ovom najavom. Nikako ne propustite ovaj nastup ako ste u blizini.

Festival traje do utorka, a naše dosadašnje iskustvo jest da su ponedjeljak i utorak obično začinjeni i najkvalitetnijim DJ nastupima na Beach Stageu, dok je upad za razliku od ostalih dana obično besplatan.

Festivalska publika ponovno je uglavnom zrelije dobi (iako ima i pregršt mlađarije), no itekako se zna dobro zabavljati. Dobar je to primjer domaćoj publici srednje dobi koja, za razliku od internacionalne publike u Gardenu Tisno, kao da misli da život prestaje nakon četrdesete.

Ukoliko vam se program čini zanimljiv, pridružite se...

http://www.suncebeat.com/

25.07.2014. 11:13:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh