« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
KONCERTI

Počela prodaja redovnih ulaznica za Dropkick Murphys

Vjerne fanove Dropkick Murphys obavještavamo da je za FAN PIT preostala mala količina ulaznica koja će također biti na raspolaganju na prodajnim mjestima u Zagrebu

Počela redovna prodaja ulaznica
Počela redovna prodaja ulaznica (Arhiva)
Više o

Dropkick Murphys

,

koncert

,

Šalata

,

ulaznice

Na kraju eksluzivnog promotivnog perioda za koncert Dropkick Murphys -  koji je završio u petak, 21. ožujka za prodaju FAN PIT ulaznica u "Zig Zag Fan Shopu" - podsjećamo na ekluzivnosti koje su dobili kupci tih ulaznica:

- osiguran ulazak u tzv. fan pit prostor pred pozornicom, za što će na posebnom (južnom) ulazu na Š.R.C. Šalata,  prije koncerta dobiti narukvicu za nesmetano kretanje;

- kod ulaska na koncert, dobiti će i kupon za besplatno piće; - i zasigurno najveća atraktivnost je mogućnost da budu izvučeni među šestero sretnika, koji će dobiti tzv."meet & greet" susret s članovima band, na dan koncerta. 

Ovim dobitnicima Radio 101 će po izvlačenju dodatno pokloniti i gratis ulaznicu kako bi mogli sa sobom povesti još nekog na koncert!

Vjerne fanove Dropkick Murphys obavještavamo da je za FAN PIT preostala mala količina ulaznica koja će također biti na raspolaganju na prodajnim mjestima u Zagrebu!

Kupnjom tih ulaznica posjetitelji će dobiti narukvicu za nesmetano kretanje u i iz fan pita - ali ne i kupon za besplatno piće, obzirom da je ta nagrada bila vezana na promotivnu akciju sa KHL Medveščakom.  

Suradnja sa KHL Medveščakom kao zasigurno pravim predstavnikom energičnog sporta nadograđuje se zanimljivom suradnjom sa jednim drugim energičnim dodatkom, za posjetitelje koncerta Dropkick Murphys.

Prvih 20 kupaca ulaznica za TEREN i TRIBINE (po cijeni 170,-kn), dobiti će kao poklon MONSTER Energy drink! I to od ponedjeljka 24. ožujka na prodajnim mjestima:

Prodajna mjesta u Zagrebu:

Dirty Old Shop - Tratinska 18 / Dallas Music Shop - Tkalčićeva 7 / Dancing Bear - Gundulićeva 7 / Rockmark - Berislavićeva 13 /  Kloto - Masarykova 14 / Octopus Piercing Studio - Gundulićeva 37 / Salus Optika - Importane galleria, Trg Drage Iblera 10 / FREE BIRD - Tratinska 50.

Prodaja mjesta van Zagreba:

Dallas Music Shopovi / Rijeka - Splitska 2A / Zadar - Široka ulica 2 / Šibenik - Kralja Tomislava 4 / Split - Narodni Trg 14.

Online prodaja preko Dirty Old Shopa - www.dirtyoldempire.com.

Cijene ulaznica na dan koncerta, biti će 190,kn.

26.03.2014. 10:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh