« Glazba
objavljeno prije 14 godina
UMAG LIVE

Plavi Orkestar 25. lipnja u Umagu

Iskoristite produženi vikend i provedite Dan državnosti uz Plavi Orkestar u Umagu - OSVOJITE ULAZNICE

Plavi orkestar
Plavi orkestar (Plavi Orkestar)
Više o

Plavi Orkestar

,

Dan državnosti

,

ATP Umag

,

koncert

,

Umag

,

turneja

Iako ih dugo nije bilo u javnosti, Plavi Orkestar je posljednjih godinu dana posvetio svom novom albumu i pripremama za veliku ex-Yu turneju. Poslije deset godina sarajevski bend Plavi orkestar nastupio je u Zagrebu u okviru povratničke turneje u Areni pred 17.000 posjetitelja, što je do sada bio najveći odaziv bendu u Zagrebu.

Nakon koncerta za pamćenje koji su sarajevski Plavci održali 05. lipnja u osiječkom Gradskom Vrtu, a netom prije toga i u sportskoj dvorani u Varaždinu, nastavljaju dalje s koncertnim aktivnostima. Prvi sljedeći koncert Plavog Orkestra održat će se u Umagu, na Stella Maris stadionu (ATP stadion), u petak, 25. lipnja s početkom u 21h.

Osvojite 2x2 ulaznice na Metro portalu!

Obzirom na činjenicu da termin koncerta pada na državni praznik, Dan Državnosti, mnogi posjetitelji planiraju produženi vikend provesti u Umagu. Uz veliki interes za koncert Plavog Orkestra, vrlo je zanimljiva i turistička ponuda. Velik će se broj turista, osim na koncertu, zasigurno zadržati i na kratkom odmoru u Umagu, uz more i visoke temperature, dobar provod, i sve što taj predivan grad nudi.

Turističke agencije iz tog su razloga pripremile posebnu ponudu. Tako agencije "Plavo More" Umag, "Atlantis" Umag "Universum" Novigrad, "Istraline" Poreč i hotel "Kempinski" Umag, osim prodaje ulaznica nude i paket aranžmane za produženi vikend u Umagu.

Ulaznice za koncert Plavog Orkestra po cijeni od 100 kn potražite na sljedećim prodajnim mjestima:

Plavo More (Umag), Atlantis (Umag), Istraturist (Umag), klub Jimmy Woo (Stella Maris/Umag), hotel Kempinski (Umag), Universum (Novigrad), Gold bar (Novigrad), Hotel Laguna (Novigrad), Istraline (Poreč), Sunce bar (Poreč), Art public bar (Rovinj), Dallas CD shop (Rovinj), Dallas CD shop (Rijeka), Aquarius CD shop (Rijeka), Metropoliten (Avenue Mall/Zagreb), te na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima i na njihovoj web stranici.

po_big1.jpg
Plavi orkestar

O Plavom orkestru:

Bend Plavi Orkestar osnovan je 1983. godine u Sarajevu, u okviru pokreta „New primitivs", zajedno sa Zabranjenim pušenjem, Elvisom J. Kurtovićem i drugima. Kritičari ocjenjuju Plavi Orkestar kao "kulturni fenomen osamdesetih i devedesetih".

Plavi Orkestar je do sada izdao 8 albuma, prodanih u 5 milijuna kopija, te obišao svijet na mnogobrojnim turnejama sa više od 1.500 koncerata. Posljednji put na sceni su se pojavili 2000. godine.

Karijeru Plavog Orkestra obilježili su veliki hitovi, poput antologijskih pjesama: Suada, Kaja, Bolje biti pijan nego star, Sava tiho teče, Zelene su bile oči te, Simpatija, Ako su to samo bile laži, Odlazim, kao i mnoge druge pjesme, čija popularnost i prisutnost godinama ne jenjava.

17.06.2010. 12:41:17
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Martina
    20.05.2014. 10:29
    Pozdrav! Okuplja li se Plavi orkestar još uvijek? Baš tražim hoće li svirati negdje preko ljeta ali ništa ne nađem?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh