« Žene
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
PLAVO JE PLAVO

Plava kosa, veća plaća

Žene plave kose dokazano više zarađuju, ali možda vas utješi činjenica da se o njima ima najviše viceva

Plavuša
Plavuša (Deviantart)
Više o

žene

,

plaća

,

zarada

,

plavuše

,

brinete

,

crnke

Plavuše zarađuju više novca od brineta i crvenokosih žena. Žene plave kose godišnje u prosjeku od brineta zarađuju 564 funte više (trenutno oko 4.850 kuna) odnosno, 823 funte (trenutno oko 7.077 kuna) više od crvenokosih. Uopće nije važno je li boja kose prirodna ili umjetna. Takav je barem slučaj u Velikoj Britaniji gdje je tvrtka Superdrug provela anketu nad 3.000 žena, ali nema razloga za sumnje da slična situacija nije karakteristična i za ostatak svijeta.

To potvrđuje i istraživanje stručnjaka sa Sveučilišta Queensland provedeno nad 13.000 žena početkom ove godine i objavljeno u časopisu Economic Letters koje je dokazalo da pripadnice ljepšeg spola i plave kose u prosjeku zarađuju čak 7 posto više od crnki, brineta i crvenokosih žena. To je istraživanje pokazalo i da rezultati ostaju nepromijenjeni čak i kad se izuzmu čimbenici kao što su visina i razina obrazovanja.

Međutim, plavuše su s druge strane puno agresivnije od brineta, ali istovremeno imaju više samopouzdanja. Brinete su pak bolje supruge od plavuša, ali prema istraživanjima plavuše su bolje u krevetu.

Na kraju, o brinetama i ženama crvene ili crne boje kose, ako ništa drugo, sigurno nije ispričano toliko posprdnih viceva koliko ih je ispričano o plavušama. U to se možete uvjeriti u dolje navedenim člancima:

>> Tri dobra vica o plavušama

>> Urnebesna zbirka viceva o plavušama

>> Plavuše na Novu godinu

06.04.2012. 18:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh