« Žene
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
KOJI JE VAŠ IZBOR?

Brinete su dobre supruge, plavuše su bolje u krevetu

Kako navodi nova studija, s plavušama je zabavnije pod plahtama, ali im muškarci ne vjeruju baš previše

Razlika između brineta i plavuša je ...
Razlika između brineta i plavuša je ... (Shutterstock)
Više o

seks

,

veze

,

plavuše

,

brinete

I dok se plavušama priznaje veća zavodljivost, istraživanje donosi kako su brinete pouzdanije u vezi. U anketi provedenoj na 1500 muškaraca, 60 posto smatra kako su djevojke tamnije kose lojalnije i iskrenije, u odnosu na samo 14 posto koliko ih vjeruje plavušama. Rezultati stoga govore kako su brinete i bolje supruge.

61 posto priznalo ih je kako bi najradije oženilo brinetu. One su također najpopularniji izbor što se tiče dubokih i smislenih razgovora. I dok 34 posto muškaraca smatra izgled plavuše glamuroznim, 42 posto izjasnilo se kako su im brinete senzualnije. Više od polovice ispitanih (51 posto) smatra kako se one i bolje ljube.

Unatoč tome plavuše su osvojile prvu nagradu što se tiče spavaće sobe - 36 posto muškaraca smatra da su žene svjetlije kose bolje u krevetu.

Komentirajući studiju provedenu za Philips senzualne masažere, glasnogovornica Karen Moore objašnjava: "Plavuše su uvijek imale reputaciju zabavnih, bezbrižnih i avantruristički nastrojenih žena, a čini se da muškarci to gledaju i kroz prizmu veze. Istraživanje navodi kako muškarci one s tamnijom kosom smatraju pouzdanijima za ozbiljnu vezu, no koliko to doista ima uporišta u stvarnosti druga je stvar."

03.01.2013. 17:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh