« Glazba
objavljeno prije 14 dana
NAJAVE

Pjesmom "Bijelo" Cubies najavljuju prvi studijski album

Za spot su sakupili sva videa koja imaju da pokažu kako je to kada si nekoliko godina zatvoren u četiri zida i bez prestanka stvaraš glazbu

Cubies najavili album
Cubies najavili album (Nina Šturlić)
Više o

Cubies

,

album

Producentski duo Cubies novim singlom "Bijelo" najavljuje svoj prvi studijski album koji će svjetlo dana ugledati 6. studenog ove godine. Uz singl su objavili i spot, a kako kažu, prije par godina su uredili prostor kojeg su pretvorili u studio te je krenula priča s Cubiesima. Za spot su sakupili sva videa koja imaju da pokažu kako je to kada si nekoliko godina zatvoren u četiri zida i bez prestanka stvaraš glazbu.

"Super smo se zabavljali, eksperimentirali, glupirali, ali znali smo se svađati, pogotovo pred finiširanje albuma kada smo bili posebno nervozni. U spot smo uklopili i neke blesave snimke kada smo bili klinci, zato što su nam zabavne i umiremo od smijeha kada ih gledamo, a i da pokažemo od kuda dolazimo i što nam znači sve ovo što radimo", kažu Cubies.

Pjesma "Bijelo" inspirirana je zajedništvom, stoga su kroz spot željeli pokazati tko su Cubiesi, zašto postoje i što ih drži da i dalje sviraju zajedno. Glazbu, tekst i aranžman potpisuju Cubies, za miks je zaslužan Srđan Sekulović Skansi, a mastering je radio Luka Tralić Shot.

Par godina rada, strpljenja, živciranja, kreativnosti, svađe i ljubavi trebalo je da nastane njihov prvi album "Da il' Ne" kojeg će Cubies objaviti za nekoliko dana. Cubies su inače JJ i Zima, brat i sestra koji glazbu obožavaju i žive. 

01.11.2019. 16:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh