« Film
objavljeno prije 9 godina
FESTIVALI

Peti Fantastic Zagreb uskoro otvara vrata

Peto izdanje jedinog open-air žanrovskog festivala u regiji najavljuje vrhunske filmove fantastike i srodnih žanrova koji će nas ponovno oduševljavati u Zagrebu

Fantastic Zagreb opet na otvorenom
Fantastic Zagreb opet na otvorenom (Fantastic Zagreb)
Više o

program

,

Fantastic Zagreb

,

5. Fantastic Zagreb

Jedan od najintrigantnijih filmskih festivala u regiji, Fantastic Zagreb, na radost brojnih obožavatelja fantastike i srodnih žanrova ovog će ljeta biti bolji nego ikada! Peto izdanje jedinstvenog Fantastic Zagreb filmskog festivala održava se od 26. lipnja do 04. srpnja.

Trileri, fantastika, suspens, eksperimentalni filmovi, začudne drame, horori, kratki filmovi i dodatna iznenađenja očekuju filmofile u kinu Europa/Muller, CineStaru Zagreb u Branimir Centru, te na fantastičnoj ljetnoj pozornici Tuškanac čije će šumsko okruženje ponovo pružiti baš onu pravu atmosferu za žanrovski film. U devet festivalskih dana prikazat će se više od 50 filmova u različitim programskim sekcijama poput: Orient Ekspress, Ponoćno ludilo, Vizije, Kratki program, Sretan rođendani dr.

Već treću godinu zaredom, Fantastic ima i kratki program, za koji je ove godine pristiglo više od 170 fantastičnih uradaka iz cijelog svijeta. Zbog velikog interesa u prijašnjim izdanjima nastavlja se i program 'Sretan rođendan' uz kultne klasike! Također, Fantastic je i ove godine Dog Friendly festival i svi gledatelji koji na ljetnu pozornicu Tuškanac povedu i svog četveronožnog ljubimca moći će besplatno gledati film 

Kao posebnu poslasticu, ostvarivu jedino uz generalnog sponzora Bnet, Fantastic Zagreb ponovno najavljuje projekcije na fantastičnoj utvrdi Medvedgrad. Više detalja slijedi uskoro.

Za više informacija o festivalu i proteklim izdanjima posjetite www.fantastic-zagreb.com. Cijeli program bit će dostupan početkom lipnja.

20.05.2015. 12:10:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh