« Film
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
DOĐITE

Veliki filmski kviz vraća se u Zagreb!

Za sve vas koji s Velikim filmskim kvizom niste najbolje upoznati, nekoliko osnovnih informacija - ovo će biti 15. put da u Zagrebu održavamo kviz

Veliki filmski kviz opet u ZG :)
Veliki filmski kviz opet u ZG :) (FAK)
Više o

Veliki filmski kviz

,

FAK portal

,

Produkcija kulture Aplauz

U subotu, 23. svibnja, s početkom u 20 sati, u prostoru Produkcije kulture Aplauz u zagrebačkoj Zvonimirovoj 63 održat će se novi Veliki filmski kviz u organizaciji FAK portala i pod vodstvom uvijek raspoloženog stand-up majstora Gorana Vugrineca Goca. Sve zainteresirane zbog ograničenog broja mjesta molimo da svoje (minimalno dvočlane, maksimalno četveročlane) ekipe što prije prijave putem kontakt obrasca ili na e-mail info@fak.hr, s "prijava za kviz" u naslovu poruke. Ulaznica je 15 kuna po natjecatelju.

Za sve vas koji s Velikim filmskim kvizom niste najbolje upoznati, nekoliko osnovnih informacija. Ovo će biti 15. put da u Zagrebu održavamo kviz, koji je iz pokusnog projekta prerastao u redovita cjelovečernja druženja filmofila i kvizomana iz Zagreba i okolice. Raznovrsnošću kategorija, originalnošću pitanja i opuštenom ali natjecateljskom atmosferom Veliki filmski kviz već dvije godine daje svoj doprinos popunjavanju kulturne ponude našega grada, a s obzirom na to da je izvor filmskih pitanja neiscrpan, očekujemo da će FAK-ov glavni projekt nastaviti raditi punom parom dok god među publikom bude interesa za ovim oblikom zabave.

Ekipe koje se odluče okušati u subotu moraju znati s kakvim će se izazovima suočiti. U kategoriji Čovjek koji je previše znao (o filmovima) odgovarat će na 20 pitanja općeg znanja, od redateljskog prvijenca Stevena Spielberga do seksualnih eskapada Woodyja Allena. Na ovu se kategoriju nadovezuje Čovjek koji je previše znao (o serijama), tijekom koje će natjecatelji morati 'uloviti' što je više moguće različitih serija iz mix-tapea sastavljenog od theme songova popularnih svjetskih i domaćih TV serija.

U Sofijinom izboru sretnici iz publike imat će priliku birati sljedeće dvije tematske kategorije pitanja na koje će cijela dvorana morati odgovarati. Na prošlom smo kvizu, recimo, imali Ovogodišnje Oscare, Preuranjene smrti glumac, Igru prijestolja i slično. Pisma s Iwo Jime donose tri fiktivna pisma koje su u prvom licu jednine kakti napisali poznati filmski ili televizijski likovi, a vi ćete morati odgonetnuti o kome se radi.

Prijavite ekipu na FAK portalu!

18.05.2015. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh