« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
PREPORUKE

Pet izvrsnih restorana uz obje obale Save

Tek bicikl i kartica Restaurant Cluba biti će vam dovoljna da uživate u fantastičnim zalogajima uz značajne popuste

Odlična mjesta za vrhunske zalogaje
Odlična mjesta za vrhunske zalogaje (FreeDigitalPhotos)
Više o

Zagreb

,

restorani

,

Restaurant Club

,

najbolji restorani

Ukoliko živite u Novom Zagrebu, odličan restoran nije toliko čest prizor kao, primjerice, restorani u centru grada. Upravo zbog toga za Vas smo odabrali nekoliko restorana uz obje obale Save. Tek bicikl i kartica Restaurant Cluba biti će vam dovoljna da uživate u fantastičnim zalogajima uz značajne popuste.

Možda je najbolje da laganini počnemo u - Laganini, restoranu na Vrbiku u kojemu možete probati brojne istarske specijalitete. Pohane masline, sir, tartufe i divljač te kruh pečen prema starom istarskom receptu, ovdje su uobičajeni prizor. Kao što to i priliči istinskom doživljaju Istre, tu je i nezaobilazna i vrlo bogata vinska karta ispunjena kvalitetnim domaćim i stranim vinima.

Nakon Istre krećemo u La Boca, jedinstveni restoran koji se može pohvaliti prelijepim zimskim vrtom i idiličnim pogledom. U prozračnom i svijetlom prostoru u ugodnoj vas atmosferi očekuje spoj europske i argentinske hrane. Sva jela pažljivo se spremaju od najsvježijih namirnica, a restoran posebice njeguje tradiciju talijanske kuhinje. Cijela paleta tjestenina, sirnih plata i neobičnih mesnih i ribljih jela nude se po povoljnim cijenama koje su za vlasnike Premium i Explorer kartic jeftinije za 15%, odnosno 25%.

U dugačkoj Savskoj ulici nalazi se restoran upečatljivog imena - Texas Steak & Grill House. On će zasigurno zainteresirati sve obožavatelje starih filmova o Divljem zapadu, ali i one koji jednostavno vole dobar odrezak i roštilj. Mislite da možete pojesti steak od 200, 650 ili čak 800 grama? Onda je Texas pravo mjesto za vas. Uz Premium karticu za vrijeme Festivala okusa imate pravo na 15%, a uz Explorer karticu 25% popusta.

Prije prelaska preko Jadranskog mosta stajemo u kultnoj pizzeriji 'Stara Sava'. U ogromnom prostoru u kojem prevladava ugodna atmosfera očekuje vas opširna ponuda najrazličitijih pizza, tjestenine i jela od mesa. Naravno, ni ovaj puta ništa bez popusta od 15% za Premium te 25% na Explorer karticu.

Prelazimo Savu i dolazimo na posljednje odredište - Didov San na Kajzerici. U prelijepom, kamenom optočenom interijeru očekuju vas dalmatinski specijaliteti uz izvrsnu vinsku kartu.

Zanimljivo, istoimeni restoran nalazi se i na Gornjem gradu, u Mletačkoj 11, gdje vas očekuje identična ponuda i isto tako topla atmosfera. Kartice Restaurant Cluba u vrijeme Festivala okusa koji traje od 10. do 24. rujna i tu će vam priuštiti popuste - 15% na Premium te 25% na Explorer karticu.

Vrijedi podsjetiti da kupnjom kartice u vrijednosti od 60 kuna ostvarujete pravo na popuste do 50% u tri stotine objekata diljem Hrvatske i Slovenije. Jedna kartica vrijedi za dvije osobe i neograničeni broj obroka. 

18.09.2013. 09:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh