« Seks
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
UPS!

Pedeset nijansi sive mijenja seksualne navike mladih žena

Svjetski bestseller nevjerojatnom brzinom približio je seksualne igrice mladim Britankama

Vezanje je sve popularnije
Vezanje je sve popularnije (FreeDigitalPhotos)
Više o

sado-mazo

,

seksualne igračke

,

seks u troje

,

prijatelji s povlasticama

,

Pedeset nijansi sive

,

seksi igrice

,

Christian Grey

,

Anastasia Steele

Pedeset nijansi sive prodaje se kao lud, a sve više mladih žena odlučilo je eksperimentirati u seksu inspirirajući se sadržajem ove knjige. Sadomazo je u modi, definitivno.

Istraživanje časopisa more! pokazalo je da čak dvije od tri mlade djevojke isprobavaju vezanje, spanking i ostale igrice u krevetu po uzoru na Christiana Greya i Anastasiu Steele.

Štoviše, svaka deseta već je probala i seks sa ženom, a jednak postotak njih isprobao je i seks u troje, mitskom menage a trois.

Britanke su i inače seksualno aktivne, pa ih tako 40 posto ima seksualni odnos dva do tri puta tjedno, a šest posto svakodnevno. No, 60 posto njih upustilo se u seks za jednu noć, a čak deset posto je to napravilo više od deset puta.

Još jedan urbani mit dokazao se kao istina, jer trećina djevojaka ima prijatelja s povlasticama s kojim se redovito seksa.

Seksi igračke dobivaju na popularnosti, tako da ih već posjeduje gotovo tri četvrtine djevojaka, a trećina ih uz to ima i vlastiti seksi video.

Što reći osim da je Velika Britanija izgleda obećana zemlja za mlade pastuhe.

18.11.2012. 09:36:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    A.
    19.01.2013. 23:37
    Bože oprosti ovom unakaženom svijetu, jer ne zna što čini. Valja se u kaljuži svoje nakaznosti, svoje moralne izopačenosti..i ne kuži da ga to vodi u propast.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh