« Seks
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
ORGAZAM IZ BAJKE

G točkom do savršenog orgazma

Istina ili legenda, odgovaraju svjetski stručnjaci uz savjete kako postići orgazam koji ćete pamtiti

G točka, magična bajka ili istina?
G točka, magična bajka ili istina? (Arhiva)
Više o

vaginalni orgazam

,

orgazam

,

ženski orgazam

,

G točka

,

savršen orgazam

,

postizanje orgazma

G-točka jedna je od životnih misterija. Već godinama znanstvenici i stručnjaci za seksualne odnose prepiru se oko ovog dijela tijela i većina njih danas se slaže da G-točka postoji i da može dovesti do nevjerojatnog orgazma.

Što je uopće G-točka?

G (ili Grafenberg) točka je veoma osjetljivo područje koje se nalazi unutar prednjeg dijela stijenke vagine. Kada se je stimulira, kao i klitoris, može vas dovesti do bržeg i jačeg orgazma.

Zašto je toliko posebna?

Deborah Sundahl, ekspertica za žensku ejakulaciju i autorica knjige "Ženska ejakulacija i G-točka", kaže: - G-točka daje jedinstven orgazam koji je drugačiji od klitoralnog. Ovo je zato što prostata ima drugačije živce nego klitoris, pa je tako i osjećaj orgazma drugačiji.

Ima li je svaka žena?

Oko ovog se znanstvenici još uvijek nisu složili, no ekspertica za seksualne odnose Lou Paget tvrdi: - Da, G-točka postoji, no svaka je žena drugačija. Za neke je podražaj točke nevjerojatno iskustvo, dok druge žene ništa ne osjećaju. Slično je s bradavicama - za neke žene one su jako osjetljive, dok za druge nisu.

Garantira li G-točka orgazam?

Nema zagarantiranog orgazma, no ako otkrijete odgovara li vam stimulacija G-točke, to je definitivno dobra stvar. Što više znate o svom tijelu, veće su vam šanse da doživite orgazam.

18.11.2012. 22:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh