« Knjiga
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
MOZAIK KNJIGA

Pavao Pavličić i Goran Tribuson danas na Interliberu

Na Mozaikovim štandovima danas će se od 17 sati predstaviti dva odlična domaća autora s dva nova krimi romana - OSVOJITE KNJIGE

Mozaik - nova izdanja
Mozaik - nova izdanja (Mozaik)
Više o

Pavao Pavličić

,

Interliber

,

zagreb-info

,

Goran Tribuson

,

Mozaik knjiga

,

Stara ljubav

,

Zbirka otrova

Danas će na sajmu knjiga i učila Interliberu 2010. Mozaik knjiga predstaviti svoja dva nova naslova. Riječ je o kriminalističkim romanima Gorana Tribusona i Pavla Pavličića.

Osvojite knjige na Metro portalu! Svaki dan trajanja Interlibera potražite novu nagradnu igru Mozaika knjiga i Metro portala!

Pavao Pavličić: Stara Ljubav
Kada se jedno jutro na travnjaku doma umirovljenika pojavi leš nepoznatog muškarca dojava novinaru Ivi Remetinu neće doći iz redova policije već od posve neobičnog informatora. A taj će informator imati i indicije što se moglo dogoditi. Kad se pojavi i Remetinov prijatelj, policijski istražitelj Šoštar, i krene istraga sve će više toga ukazivati da se ubojica nalazi unutar staračkoga doma.

Poučen dugogodišnjim iskustvom na mjestu urednika crne kronike u jednom dnevnom listu novinar Ivo Remetin uspješno rješava brojne zamršene zločine u mnogim romanima Pavla Pavličića i lik je kojeg vodi iz romana u roman dugi niz godina. Posljednjih godina čitatelji su mogli pratiti njegove avanture u romanima "Tužni bogataš", "Zmijska serenada", "Cvijeće na vjetru" i "Krvnik u kući".

Goran Tribuson: Zbirka otrova
Zbirka otrova iz naslova romana nalazila se u ujakovoj sobi, a dječak koji je htio odgonetnuti tajnu njegov je nećak Vladimir čiju životnu priču pratimo od rođenja do starosti u staračkom domu. Odgoj u toj obitelji zauvijek će odrediti Vladimirov život i sudbinu koja je biti sve zamršenija i, za neke tragična, kad dječak, a kasnije i muškarac počne posezati za sadržajima bočica iz ujakove sobe.

Neobičan i duhovit roman istovremeno je i krimić i začudan povijesni roman koji našu neposrednu povijest donosi na majstorski ispričan način kako to već godinama čini Goran Tribuson. Bizaran život jednog zagrebačkog umirovljenika ispričan je na iznimno zanimljiv način koji se ne izbjegava narugati ijednoj prošlostoljetnoj nacionalnoj frustraciji.

Dođite na predstavljanje knjiga danas od 17.00 - 18.00 sati u 5. paviljon na štandovima 5c i 7c.

10.11.2010. 11:51:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh