« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana
SAZNAJEMO

Pauza.hr - najbolje rješenje za dostavu hrane

U samo nekoliko klikova Pauzini korisnici mogu naručiti dostavu hrane u svoj dom ili na posao, čak i putujući na svoje odredište

Pauza.hr će vam utažiti glad!
Pauza.hr će vam utažiti glad! (Pauza.hr)
Više o

dostava hrane

,

Pauza.hr

Nakon što je već 10 godina vodeći servis za online naručivanje hrane u nekoliko hrvatskih gradova, Pauza.hr od sada će zaustavljati glad i u hodu, putem mobilne aplikacije. U samo nekoliko klikova Pauzini korisnici mogu naručiti dostavu hrane u svoj dom ili na posao, čak i putujući na svoje odredište.

A da je skoro 2019. godina i da dostava hrane napreduje iz godine u godinu možemo primijetiti po sve većem broju zdravih jela i namirnica koje je moguće naručiti. Dostava hrane prestaje biti isključivo asocijacija za brzu hranu pa tako možemo naručiti sve širu lepezu jela: vegetarijanska i veganska jela, visokoproteinski obroci, riblja jela, razni smoothiji, sokovi, ali i zdrave grickalice. Sve to se već može naručiti s Pauze.

Pogledajte listu TOP 3 prijedloga:

  1. Sportaši i svi oni koji vježbaju u svojoj prehrani trebaju kvalitetne visokoproteinske obroke. Fitness Food by Berubambi specijalizirao se upravo za takve potrebe i svaki dan nudi kompletne menije poput pilećih prsa na žaru punjenih posnim sirom i pilećom šunkom s kuhanom rižom, povrćem ili kukuruzom i voćem kao desertom. Uz to, po izboru dobivate zeleni čaj ili proteinski shake.

  2. U ovim hladnim danima posebno treba paziti na zdravlje. Imunitet možete ojačati raznim sokovima i smoothijima iz Voćarne Ceker. Npr. odličan izbor može biti Smoothie klorofil (zelena salata, matovilac, krastavac, banana, granny smith jabuka, chia sjemenke, kruška, limunov sok, voda) ili Sok vitamin C (kelj, rajčica, idared jabuka, đumbir, kivi).

  3. Za sve one koji vole nešto grickati između obroka postoji i zdravija alternativa od grickalica - Voćarna Mali vrt odakle se mogu naručiti orašasti plodovi poput badema, sirovog lješnjaka, slanog i sirovog kikirikija te kirikirikija u ljusci, pistacija, indijskih oraščića, golica te suhog voća: brusnice, grožđice, marelice, šljive, ušećereni đumbir...

Preduhitrite i glad i prehladu pa za zdravi obrok bez odlaska u dućan posjetite www.pauza.hr!

02.01.2019. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh