« Fun
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
NIJE ŠALA

Pas nastrijelio svog gazdu

46-godišnji lovac završio je u bolnici nakon što ga je puškom prepunom sačme nastrijelio ni više ni manje nego njegov četveronožni prijatelj

Fotografija vijesti
Više o

smiješne vijesti

,

bizarne vijesti

,

čovjekov najbolji prijatelj

Zasigurno ste i sami puno puta čuli izreku kako je pas najbolji čovjekov prijatelj, ali ovaj neobični dvojac iz američke Ute ozbiljno stavlja ovu tvrdnju na kušnju, prenosi Hina.

Naime, 46-godišnji lovac završio je u bolnici nakon što ga je puškom prepunom sačme nastrijelio ni više ni manje nego njegov četveronožni prijatelj.

Njih su dvojica prošli vikend krenula u lov na patke u močvarnom dijelu Utaha. Putovali su čamcem nalik na kanu, pišu mjesni mediji. Muškarac, koji nije imenovan, u jednom je trenutku izašao u plićak kako bi u šipražju postavio mamce za patke. Pušku je ostavio na pramcu kanua, objasnio je zamjenik šerifa okruga Elder Kevin Potter.

"Tada je pas učinio nešto zbog čega je puška opalila", rekao je Potter. Vjerojatno je od uzbuđenja da se što prije pridruži gazdi u lovu poskočio u čamcu i stao na okidač. Punjenje je završilo ravno u vlasnikovoj stražnjici.

Čovjek je potom nazvao 911 i završio u bolnici. Nije ozbiljnije ranjen, na svoju i pseću sreću.

02.12.2011. 11:13:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh