« Fun
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
PISOAR IZ SNOVA

Nikada zabavnija mala nužda - lulek se pretvara u joystick

VIDEO: Sustav funkcionira tako da mlazom prelazite preko tri infracrvena senzora u pisoaru, te na taj način upravljate sa računalnim likom na LCD ekranu

Pisoar iz snova
Pisoar iz snova (YouTube screenshot)
Više o

video igre

,

wc

,

muškarci

,

pisoar

Domišljati inovatori odlučili su stati na kraj besciljnom buljenju u sterilno bijele pločice oko pisoara dok čekamo da nam se mjehur isprazni. Pritom ne govorimo o velikim plakatima za oglašavanje ili potapanju mirisnih pločica nego o računalnoj igri kojom se upravlja mlazom iz luleka.

Naime, stručnjaci iz britanske tvrtke Captive Media odlučili su unijeti revoluciju koja će zauvijek promijeniti način na koji uriniramo u kafićima, te su osmislili pisoar koji je ujedno i igrača konzola, a vaš ponos je joystick.

Za sada postoje samo dvije igre, skijanje i kviz, no u planu je izrada još igara koje će dugotrajno uriniranje, posljedicu mnogih piva, učiniti vrlo zanimljivim.

Sustav funkcionira tako da mlazom prelazite preko tri infracrvena senzora, lijevi je za lijevo, desni za desno, a centralni je za pokretanje igre, te na taj način upravljate sa računalnim likom na LCD ekranu koji se nalazi direktno ispred vas iznad pisoara.

Vlasnici kafića i pubova zadovoljno trljaju ruke jer smatraju da ova inovacija ima potencijal da dovede nove mušterije u njihove ugostiteljske objekte, te potakne goste na veću konzumaciju jer ipak ovo je prva prava igra u kojoj se muškarci mogu natjecati u pišanju.

Pogledajte kako naprava funkcionira:

02.12.2011. 18:04:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh