« Fun
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
VJEROVALI ILI NE

Otmičar tuži svoje taoce

Muškarac koji je oteo bračni par u tužbi tvrdi kako su prekršili usmeni ugovor koji su sklopili s njime, u kojem su mu obećali da će ga sakriti od policije

Više o

otmica

,

bizarne vijesti

Osuđeni otmičar koji trenutno izdržava zatvorsku kaznu u trajanju od 11 godina podigao je tužbu protiv bračnog para koji su mu bili taoci, tvrdeći kako su prekršili oralni ugovor u kojem su mu obećali da će ga sakriti od policije u zamjenu za novac.

Jesse Dimmick provalio je u obiteljsku kuću u gradu Topeka u Kansasu 2009. godine, nakon što se ukradenim kombijem zabio u njihovo dvorište dok ga je lovila policija.

„Tražio sam od bračnog para Rowley da me sakriju unutra zbog toga što sam se bojao za vlastiti život. Ponudio sam im novac, na što su oni pristali, čime smo sklopili obvezujući usmeni ugovor", tvrdi Dimmick u svojoj tužbi.

Dimmick traži 235 tisuća dolara zbog navodnog kršenja oralnog kontrakta - 160 tisuća za bolničke račune, nakon što ga je policija ustrijelila u leđa te 75 tisuća za pretrpljeni stres.

Prema navodima bračnog para Rowley, Dimmick im je rekao kako kod sebe ima nož i pištolj, nakon čega su mu oni ponudili čips, odgledali s njime film na televiziji te naposlijetku pobjegli kad je zaspao na njihovom kauču.

Osim 11 godina zatvora za provalu i prijetnju oružjem, bračni par tuži Jesseja za emocionalni stres, i to također za 75.000 dolara.

Obje tužbe su trenutno pred sudom i čekaju se prva ročišta.

01.12.2011. 12:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh