« Život
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
ISPROBAJTE

Par trikova za sretnu vezu

Postoje brojni parovi koji zbog nekoliko jednostavnih trikova imaju kvalitetnu ljubavnu vezu, ali trikova koje nikako ne treba gledati na pogrešan način

Par koraka do sreće
Par koraka do sreće (Shutterstock)
Više o

savjeti

,

veza

,

sretna veza

,

trikovi

Sretna veza trebala bi nam biti cilj, no kako doći do nje? Zapravo nije toliko teško, kad malo bolje razmislite, a mi vam donosimo 4 suptilna trika kako fascinirati osobu koja vam se toliko da se zaljubi u vas.

Naravno, ovo funkcionira jedino u slučaju da tražite osobu za vezu, a ne nekoga za kratku avanturicu ili jednu noć ...

Budite nedostupni ... ponekad - interakcijom s drugim ljudima porast ćemo im u očima. To je odlično za početak veze i tijekom upoznavanja potencijalnih partnera, ali baš kada zanimanje druge osobe za vas bude na vrhuncu povucite se i nemojte joj biti uvijek dostupni. Na taj način ćete potaknuti onaj iskonski osjećaj koji se nalazi u ljudima koji žele ono što ne mogu imati.

Budite svoji - dobro je podsjetiti da na kraju prirodnost uvijek pali i da se ne trebate pretvarati. Da biste ostvarili iskrenu ljubav najbolje je biti iskren, a ovi ranije nabrojani trikovi vam samo u tome mogu pomoći.

Ne zaboravite kontakt očima - harvardsko istraživanje pokazalo je da zaljubljeni parovi 75 posto vremena gledaju jedno drugo u oči te da sporije odvraćaju pogled jedno s drugoga kad ih netko prekine u razgovoru.

Širenje zjenica - za povezanost među partnerima važne su i zjenice. Upravo njih ne možete svjesno kontrolirati i to je jedan od razloga zašto se kaže da 'oči ne lažu'. Proširene zjenice pokazat će vam da partner ima velik interes za vas, a osim toga prema jednoj studiji velika većina ispitanika kazala je kako im je lice s proširenim zjenicama oka ljepše od istog takvog suženih zjenica.

09.01.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh