« Seks
objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana
SAVJETI

Par istina o seksu koje niste znali

Na van smo svi puni sebe i pričamo o seksu i što smo sve radili... no, kad se vratimo doma... nije baš tako kako je izgledalo u birtiji...

Ima li tu stvarno seksa ili...?
Ima li tu stvarno seksa ili...? (Arhiva)
Više o

seks

,

dobar seks

,

loš seks

Seks je jedna od onih stvari o kojima svi sve znaju... ili se barem prave da znaju, ako želimo biti otvoreni... 

Naime, to jest zabava i sjajna stvar, no izgleda da možda nekima i - nije. Naime, velika anketa seksualnih navika Sex Census pokazala je da su od svih dobnih grupa muškarci i žene u 30-ima najnezadovoljniji svojim seksualnim životom, a razlog je manjak strasti zbog financijskih briga i stresne skrbi o maloj djeci.

Istraživanje u kojemu je sudjelovalo oko 25 tisuća ljudi otkrilo je da 25 posto osoba u dobi od 30 do 39 godina za svoje nezadovoljstvo seksualnim životom krivi novčane probleme i ubrzani životni stil, a njih 35 posto je previše umorno za akciju jer ih je iscrpila cjelodnevna briga o djeci.

"Prijašnja istraživanja su također pokazala da 30-e znaju biti vrlo problematične za neke ljude. Krediti, djeca i posao znaju mnogima zagorčati ovo desetljeće života, a ako tome dodamo ovu recesiju pritisak na vezu i seksualni život postaje neizdrživ i prirodno je da nešto popusti", rekla je Paula Hall, seksualna terapeutkinja.

Kako se ponašaju znakovi horoskopa kad nema seksa?

No, s druge strane, anketa je pokazala da se s godinama seks popravlja.

Naime, čak 52 posto volontera u dobi između 50 i 59 godina izjasnilo se da su vrlo zadovoljni svojim seksualnim životom.

Istraživanje je također pokazalo da osobe u dobi od 60 do 69 godina imaju najveće seksualno samopouzdanje, s prosječnom ocjenom 6 od 10. Za usporedbu, djevojke od 18 godina su svoje samopouzdanje ocijenile s četvorkom.

Tihi seks morate isprobati

Najveće iznenađenje ankete jest otkriće da je 19 posto osoba iznad 70 godina koristilo društvene mreže poput Facebooka ili Friends Reuniteda kako bi pronašli partnera za seks.  

08.01.2024. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    09.01.2024. 09:08
    najoplje su 20e za sex
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh