« Hi-tech
objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana
ZABAVNO

Pametna zabava na STEM radionicama u McDonald'su

Dovedite klince na McDonald's STEM radionice, namijenjene djeci od 6 do 12 godina na kojima ih očekuje robotiranje, programiranje i kreiranje

STEM radionice u McDonaldsu
STEM radionice u McDonaldsu (McDonald's)
Više o

radionice

,

mcdonald's

,

STEM

Rješavanje problema, kritičko razmišljanje, kreativnost. Želite da vaša djeca od najranije dobi upoznaju STEM vještine? Dovedite ih na McDonald's STEM radionice, namijenjene djeci od 6 do 12 godina na kojima ih očekuje robotiranje, programiranje i kreiranje.

Program radionice odvija se u dva dijela. U prvom dijelu, djeca će naučiti osnove kodiranja uz pomoć flomastera, papira i to uz male Ozobot robote, a bez informatičke opreme. Djeca će naučiti kako različitom kombinacijom boja mogu upravljati robotićem i rješavati zadatke.

U drugom dijelu radionice polaznici će uz pomoć slamki i konektora sastavljati oblike i građevine koje će nakon radionice ponijeti kući kako bi tamo mogli vježbati novo stečene vještine, a sve ih očekuje i poklon - Happy Meal.

Prva radionica održat će se 6. travnja u Avenue Mallu od 10 do 11.30 sati. Prijave se zaprimaju putem McDonald's aplikacije, a više detalja pronađite na web stranici.

Više informacija potražite na web stranici i putem McDonald's mobilne aplikacije.

27.03.2019. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh