« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
SAZNAJEMO

Novi AOC AGON AG272FCX6 monitor

Novi AOC AGON AG272FCX6 monitor povezuje gejmere s igrom uz brzinu osvježavanja od 165 Hz i radijus zakrivljenosti od 1800 mm

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (AOC)
Više o

monitori

,

AOC Agon

Specijalist za monitore AOC najavljuje novi dodatak AGON gejming liniji monitora - AG272FCX6 model kao nadogradnju 27 inčnog (68.6 cm) zakrivljenog Full HD prethodnika AG272FCX modela. Novi AG272FCX6 model obnovljen je stopom osvježavanja od 165 Hz umjesto 144 Hz i dolazi s još pristupačnijom cijenom.

Gejmeri više ne trebaju raditi kompromis između responzivnog zaslona i panela koji omogućuju izvrsnu kvalitetu slike, budući da se MVA panel monitora može pohvaliti brzim vremenom odziva od 1 ms MPRT kao i omjerom kontrasta 3000:1 i širokim kutovima gledanja od 178 stupnjeva. Upečatljiv dizajn s prilagodljivim RGB svjetlima u pozadini, ergonomskim postoljem podesivim po visini i minimalnom debljinom okvira pružaju odličnu mogućnost postavki više monitora jedno uz drugog, a i monitor sam po sebi zauzima vrlo malo mjesta na radnom stolu. Monitor ima AMD FreeSync podršku koja eliminira zastajkivanje i kidanje slike te nudi glatko iskustvo igranja i povećava prožimajući i povezan osjećaj kojeg nadopunjuju brzi panel i radijus zakrivljenosti od 1800 mm.

Spremni za brzinu

AOC AGON AG272FCX6 predstavlja potpuno novu razinu gejming iskustva posebno za fanove MMORPG (eng. massively multiplayer online role-playing game), akcijskih, trkaćih ili simulacijskih video igara. 27 inčni MVA panel nadograđen je suptilnim radijusom zakrivljenosti od 1800 mm čime se igrače privlači još bliže središtu igre. Panel ima maksimalnu brzinu osvježavanja od 165 HZa, a u kombinaciji s AMD FreeSync tehnologijom monitor ima mogućnost prilagoditi i uskladiti svoju brzinu osvježavanja s fluktuirajućim frameovima GPU-a u sekundi u igrama i tako eliminira kidanje slike na zaslonu. Vrlo nisko ulazno kašnjenje omogućuje gejmerima da dobiju vizualnu povratnu informaciju bez primjetnog kašnjenja. Uz izvornu Full HD rezoluciju, gejmeri mogu izvući maksimum iz visoke brzine osvježavanja. Uz 165 Hz i vrijeme odziva od 1 ms MRPT, učinak zamućenja pokreta (motion blur) je zamjetno smanjen, pokreti djeluju prirodnije, rubovi slike oštrije, a gruba igrivost je gotovo nestala. Uz to, omjer kontrasta MVA panela od 3000:1 isporučuje duboke crne, živopisne boje i 100 postotnu pokrivenost sRGB ljestvice boja.

Prilagođen za svačiji ukus

S obzirom da je AG272FCX6 model namijenjen gejmerima koji uživaju igrati u posebno prilagođenim postajama za natjecanje s jedinstvenim PC okvirom različitih veličina i oblika i obojenim periferijama, monitor dolazi s crvenim, zelenim i plavim LED svjetlima sa stražnje strane u obliku „krila" i tri razine intenziteta koje se mogu podesiti. Prilagođavanje se nastavlja s ergonomskim postoljem koje nudi mogućnost podešavanja visine do 110 mm, nagib i zakretanje monitora. Tu je i QuickSwitch kontrolor koji omogućuje brzi pristup AOC Game Modes podešavanju (za FPS, natjecateljske i RTS igre uz tri prilagodljive postavke) bez petljanja s OSD (on-screen disply control panel) postavkama pomoću pet navigacijskih tipki na dnu zaslona. Ručka za nošenje i upravljanje kabelima ugrađene u dizajn postolja omogućuju jednostavan transport i stvaranje urednijeg stola bez vidljivih smetnji.

Gejming značajke za udobnost igranja

Koristeći AOC Shadow Control značajku, gejmeri mogu dodatno naglasiti tamnija područja slike kako bi bolje vidjeli detalje bez utjecaja na ostatak slike i obrnuto, potamniti presvijetla područja. Uz to, kako bi igranje kroz duže vrijeme bilo što udobnije za korisnike, AOC Flicker-Free tehnologija eliminira titranje ekrana dok Low Blue način rada smanjuje štetnu plavu svjetlost kako bi se smanjila nelagoda i zamor očiju.

AG272FCX6 monitor ima dva HDMI ulaza te jedan DisplayPort i VGA ulaz kao i dva USB 3.0 ulaza koji omogućuju povezivanje više različitih izvora. Zvuk se može emitirati putem stereo zvučnika AG272FCX6 (2 x 3 W) ili kroz utor za slušalice na stražnjoj strani.

AOC AGON AG272FCX6 dostupan je od travnja ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od:

AOC AGON AG272FCX6 - 2.589 kn (bez PDV-a)

28.03.2019. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh