« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
sudar svjetova

Pala dva NLO-a u Kazahstanu

Pali su pred seljake, a državni organi su odnijeli sferične objekte na ispitivanje

NLO Kazahstan
Više o

ufo kazahstan

,

NLO kazahstan

Kako javlja Russia Today i još nekoliko agencija i news servisa iz regije, kraj mjesta Zelenovsk u zapadnom Kazahstanu pale su dvije kugle pred zapanjene seljake na traktoru. Kugle su u promjeru imale šezdesetak centimetara, a očevici su ih ugledali na nebu u trenutku pada.

Jedan od svjedoka izjavio je agenciji Interfax: „Bilo je oko 3 ujutro, stajao sam kraj svog traktora kad su susjedi počeli vikati Gledaj, leteće lopte! Bile su velike i sjajile žuto, crveno i zeleno".

Kada su udarile u zemlju, dotrčali su do njih i ugledali dva sferična objekta od otprilike šezdesetak centimetara u promjeru, srebrne površine koja je imala mali otvor na sebi. Uzeli su alate koje su imali pri ruci i pokušali ih otvoriti, no jedino su uspjeli izazvati iskrenje pri udarcima čekića.

Uskoro su na mjesto događaja stigle dežurne službe, i po procjeni Aleksandra Ivanova, šefa lokalnih hitnih službi, radi se najvjerojatnije o dijelovima aviona. No, dodao je da takvih iskustava do sada nisu imali u toj regiji.

„Objekti su pali u području koje graniči s Kapustin Yarom, ruskom vojnom instalacijom za testiranje oružja, no do sada nije bilo takvih incidenata"

Prema prvim saznanjima, objekti ne predstavljaju nikakvu opasnost za zdravlje očevidaca ili okoliš, a poslani su specijaliziranim službama na daljnja ispitivanja.

Podsjetimo, Kazahstan je nedavno počeo gradnju prve ambasade i sletišta za vanzemaljce.

14.05.2009. 20:24:21
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ljetovanje u Hrvatskoj
    15.01.2010. 00:57
    ma to su sigurno samo dijelovi aviona danas ljudi u svemu vide nlo i vanzemaljce :/
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh