« Žene
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
HE HE

Oženjenim muškarcima ove su stvari - neizdržive

Ako ste uspjeli svog dragog natjerati pred oltar, niste završili stvar - sad će ga početi smetati neke druge stvari nakon što je jedva probavio "suptilni pritisak" vjenčanja ...

OK, upecali ste ga, a sada ...
OK, upecali ste ga, a sada ... (FreeDigitalPhotos)
Više o

izlasci

,

brak

,

punica

,

muškarci

,

živciranje

Muškarci zapravo vole brak, unatoč mitu o tome kako bježe od njega kao vrag od tamjana, no ako žene misle da su ga tim činom cijepile od živciranja, varaju se - na scenu stupaju neke druge stvari koje će im početi dizati tlak.

Očekivano, ako punica daje savjete šakom i kapom, prije ili kasnije vaš će dragi dobiti slom živaca. Ne zato što mrzi vašu majku, nego zato što jednostavno ne voli primati toliko savjeta u tako malo vremena. Zašto ne biste upozorili dragu majku da će vam na taj način zagorčati život?

Osim toga, izlasci su jedna od stvari koje postanu nedostižan san u braku, naročito kad dođu djeca. Stoga, svaka žena koja želi usrećiti svog muža neće od izlaska raditi dramu, već će spontano organizirati izlazak za njih dvoje bez puno buke.

Za kraj - muškarce će u pojam ubiti i stavljanje njihovih fotografija kad se glupiraju s djetetom na Facebook bez pitanja, jer sigurno ne žele da ih svi vide u glupim pozama s loncem na glavi.

Stoga, imajte milosti ....

14.02.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh