« Žene
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
VRIJEDI ZNATI

Što muškarci zapravo traže u ženama

Kakve žene se traže? Visoke, niske, crne, plave, smeđe, s velikim ili malim grudima, dužim ili kraćim nogama ... ne, ovdje govorimo o karakternim osobinama

Smisao za humor uvijek je tražen
Smisao za humor uvijek je tražen (Shutterstock)
Više o

žene

,

samopouzdanje

,

osobnost

,

muškarci

,

ambicija

Muškarce se često podcjenjuje pitanjem kakve žene voli, jer se unaprijed očekuje odgovor koji će sadržavati fizičke osobine, dok muškarci zapravo puno više cijene karakterne, pokazao je cijeli niz istraživanja.

Velika anketa provedena krajem prošle godine dala je neke odgovore koji bi ženama mogli umnogome pomoći u potrazi za idealnim partnerom, pa da vidimo koje su to karakteristike osobnosti koje muškarci najviše vole.

Smisao za humor gotovo uvijek je pri samom vrhu traženih osobina partnerice, a to uključuje i mogućnost smijanja na vlastiti račun. Muškarci se vole šaliti, ali još više vole kad je partnerica zabavna i zna napraviti veselu i ugodnu atmosferu.

Ambicioznost je također visoko na listi jer žena koja ima strast za posao, strastvena je i u drugim stvarima u životu.

Potrebite žene nisu u pretjeranoj modi, jer muškarci žele da ih partnerica treba, no istovremeno želi i vrijeme za sebe, pa će brzo odustati od onih koje šalju stotinu poruka i deset puta zovu tijekom jutra.

Ljubomora također nije tražena, upravo suprotno. Naravno da će uživati kad ga draga podbode da ga druge žene gledaju ili se bivša raspituje o njemu, no kad to preraste u histeriju, nema šanse da veza potraje.

Dobri odnosi s njegovim prijateljima su potrebni, jer on ne misli napuštati svoju ekipu zbog nje, barem ne potpuno. Stoga, traži se žena koja će tolerirati izlaske s dečkima i neće raditi probleme oko toga.

Podrška je izuzetno važna, jer svaki iole ambiciozniji muškarac želi imati čvrst oslonac u svojoj dragoj.

Za kraj, naravno, traži se žena koja nije suzdržana u krevetu, no istovremeno nije baš vična svim forama iz pornića ...

Zvuči možda komplicirano, no kad malo bolje pročitate, nimalo zahtjevno ...

 

12.02.2016. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh