« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Ove srijede ne propusti besplatni koncert najveselijeg Jeboton Ansambla

JeboTon ansambl ulični je bend koji već godinama uveseljava zagrepčane svojim gerilskim svirkama kod Cvjetnog trga

Ludilo u Vintage Industrialu
Ludilo u Vintage Industrialu (Vintage Industrial)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

Jeboton

U srijedu 6. ožujka, rezerviraj večer za party uz Jeboton Ansambl koji će održati koncert u Vintage Industrialu.

JeboTon ansambl ulični je bend koji već godinama uveseljava zagrepčane svojim gerilskim svirkama kod Cvjetnog trga. Bend je nastao kao nusprodukt muzičkog kolektiva jeboTon - članovi bendova Spremište, Hren, Prazna lepinja, Lobotomija, Antidepresiv i Porto Morto, krenuli su zajedno obrađivati svoje pjesme u akustičnom obliku, kako bi mogli širiti svoju muziku putem uličnih svirki. Na kraju je JeboTon ansambl nadživio skoro sve te bendove, te i dan danas žari i pali većim intenzitetom nego ikada prije!

Uz razna izdanja, pod svojom etiketom 'JeboTon', prošle su godine izdali album 'Širi ljubav ili šuti', a evo što kažu o njemu:

''Ovaj album presjek je svih ovih godina sviranja, zajebavanja, urlanja, još malo zajebavanja, i tako u krug. Petnaestak članova svira što god im dođe pod ruku, te svi zajedno pjevaju svoje pjesme koje neizmjerno guštaju. Snimili smo album kod Roka Crnića, a mix i master potpisuju Roko Crnić i Hrvoje Nikšić.

Veliko hvala svima koji nas slušaju na ulici iz tjedna u tjedan, najveće hvala svim našim obiteljima koje su nas u nekim trenucima podržale više nego što smo to mogli zamisliti, te najnajveće hvala i ljubav svima koji su ikada sudjelovali u ludosti zvanoj... ''

04.03.2019. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh