« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
HARD PLACE

Otvorenje sezone uz sisačke Bambi Molesterse

Ovog četvrtka Hard Place ponovno otvara svoja vrata uz odlične sisačke 'surfere' Bambi Molesterse, a upad je free

Hardi Place
Hardi Place (Hard Place)
Više o

Zagreb

,

rock

,

koncerti

,

glazba

,

Bambi Molesters

,

Aero Caribbean

,

lažne invalidske mirovine

,

Budućnost VOLI

Nakon dužeg izbivanja klub Hard Place ponovo otvara svoja vrata ljubiteljima dobrog rock'n'roll zvuka. Uz dobru svirku i popularne cijene pića Hard Place je osigurao i prostor za pušače.

Sezonu će u četvrtak 30. rujan otvoriti odlični sisački surferi Bambi Molestersi. Hard Place će vas počastiti i pićem dobrodošlice i grickalicama. Jesmo napomenuli da je upad free!! 

Svirka počinje oko 21 sat, a do 02 zabavljat ćemo se uz dobru rock glazbu uz home D.J.-a. Najpoznatiji hrvatski surf band svjetske slave uveličat će još jedan početak rock kluba Hard Place i najaviti prebogatu koncertnu sezonu koja slijedi.

Petak 01. listopada
Friday Fever - Ballbreakers

Ako u četvrtak mislite gledat tekmu i ne mislite doći na otvorenju Hard Place-a evo vam ponovo prilika da se zabavite uz fenomenalan band. Ballbreakers su sjajna nakupina glazbenika koji izvode velike hitove AC/DC-a.

bambi.jpg
Bambi Molesters

Uz hladnu pivu i free upad možete li zamisliti bolju zabavu za petak navečer. „Highway to hell", „You shook me all night long", „The Jack" i mnogi drugi bezvremeni hitovi u izvedbi Ballbreakersa od 21 sat na bini Hard Place-a.

Subota 02. listopada
Rock subota - Chimily's

Ovaj vikend je „double cover" izdanje, pa tako nakon AC/DC-a u „posjet" stižu i Red Hot Chili Peppersi u izvedbi Chimily's-a. Ovaj izvrsni zagrebački bend već godinama fenomenalno skida Fleu i ekipu još iz vremena kada to nije bilo popularno.

Od „Suck my kiss" pa do „Otherside", sa mnogobrojnim hitovima između garantiraju vam izvrstan provod ove subote u Hard Place-u. Svirka počinje od 21 sat, a upad je free.

Nedjelja 03. listopada
Dinner Blues Session - No Limits & Friends

Nastavlja se tradicija nedjeljnih blues sessiona uz večeru. Na bini puno dobrog bluesa i raznoraznih glazbenika pod vodstvom Dude Zlomislića i njegovih No Limits, a na šanku besplatna klopa. Gdje to još ima!?

acdc.jpg
AC/DC

Navratite jer nedjelja je rođena za blues. Ako ste raspoloženi pridružite se sessionu i zasvirajte, a ako ne uživajte u mjuzi, klopi i cugi. Svirka počinje od 21 sat, a upad je, kao i klopa - besplatan.

Next week ili u skoroj budućnosti:

Srijeda 06. listopada - Fender demo night - Turobni Moyer
Nedjelja 10. listopada - Dinner blues session - Puzzle blues band
Subota 16. listopada - Rock subota - Whatever

Pridružite se 'hard plejserima' svaki dan uz jutarnju kavu, popodnevnu pivu ili večernju svirku. Pronađite Hard Place u Šubićevoj 55/1. (Stara tvornica Gorica preko puta placa Kvatrić)

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Četvrtak 09 - 02h
Petak 09 - 04h
Subota 12 - 04h
Nedjelja 17 -02h

Svirke počinju od 21 sat.
Pridružite se!

29.09.2010. 12:08:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh