« Fun
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
GENIJALAC

"Otrčao" zadnjih 10 kilometara maratona autobusom

Organizatori utrke objavili su da je 31-godišnji Rob Sloan otrčao 35 km, a onda se dio puta odvezao panoramskim autobusom i zatim finiš utrke opet trčao i stigao treći

Fotografija vijesti
Više o

Velika Britanija

,

maraton

,

smiješne vijesti

Jednom je britanskom maratoncu naknado oduzeta brončana medalja nakon što se otkrilo da je snalažljivi muškarac zadnjih 10 kilometara trke „otrčao" vozeći se autobusom, prenosi Hina.

Organizatori utrke objavili su da je 31-godišnji Rob Sloan otrčao 35 km, a onda se dio puta odvezao panoramskim autobusom i zatim finiš utrke opet trčao i stigao treći, oborivši osobni rekord.

"On je jedini trkač koji je drugu polovicu utrke otrčao brže nego prvu", rekao je direktor maratona Kieldera Steve Cram, nekadašnji dobitnik olimpijske medalje.

"Ili je zadnjih petnaestak kilometara postao Olimpijac ili je do cilja stigao nekom drugom metodom", rekao je Cram za CBBC.

Sloan je isprva kao "smiješne" odbacio optužbe da je varao, ali kad su organizatori počeli istraživati tvrdnje da je sjeo u autobus, i sam je priznao da je dionicu u Northumberlandu preskočio.

13.10.2011. 12:54:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Šaptač gnjidama
    13.10.2011. 14:17
    Hm, možda da mu ponudimo mjesto u svojoj vladi, tamo primamo takve.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh