« Putovanja
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Otok na kojem je lako reći i sudbonosno ‘da’

Santorini se ubraja među najromantičnije destinacije

Na Santorini se zaputite u lipnju ili srpnju avionom iz Ljubljane
Na Santorini se zaputite u lipnju ili srpnju avionom iz Ljubljane
Više o

adriatica.net

,

Santorini

,

Thira

,

Kamari

Tražite li destinaciju za medeni mjesec ili možda čak i samo mjesto na kojem ćete izreći sudbonosno ‘da’, na grčkom otoku Santoriniju imat ćete prilike za sve.

Zbog svojih specifičnih crnih plaža i vulkanskog krajolika, Santorini se ubraja u najpoznatije destinacije, te i danas privlači mnogobrojne parove. Njegove atribute prije tridesetak su godina prepoznali i brojni umjetnici. Kao i sva mjesta na Santoriniju, tako se i glavni grad Thira smjestio na uzvisini nekoliko stotina metara nad morem.

OkruženjeGrčki otok poznat je po svojim crnim plažama i vulkanskom krajoliku. Ako se na njemu odlučite i vjenčati, možete to učiniti na litici ili u okruženju vulkanskih kratera. 

Najveće turističko središte otoka je Kamari, naselje petnaestak kilometara udaljeno od Thire, čija je atrakcija kilometarska plaža od crnog vulkanskog pijeska.

Na odmor na Santorini krenite 20. i 27. lipnja, te 4. i 11.  srpnja zrakoplovom iz Ljubljane. Cijena od 2210 kn po osobi uključuje prijevoz i smještaj u hotelu Orion sa 3 zvjezdice na osnovi 7 noćenja s doručkom. Obavezna je doplata za zrakoplovne pristojbe koje iznose 710 kn po osobi. Više informacija u poslovnicama adriatice.net. (METRO) 

11.06.2008. 23:04:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh