« Život
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
WEB FEST

Ordinacija.hr proglašena najboljim web magazinom

Jedini hrvatski predstavnik na Web Festu 2009 izborio se za nagradu u jednoj od 17 kategrija među 2.200 različitih portala

(ordinacija.hr)
Više o

ordinacija.hr

,

Web Fest

,

Irina Čulinović Soldat

Hrvatski internetski portal www.ordinacija.hr u četvrtak navečer odlukom žirija proglašen je najboljim portalom u kategoriji internet magazina u završnici najvećeg regionalnog festivala za izbor najboljih internet projekata "Web Fest 2009".

To je također jedini hrvatski internetski portal nagrađen u sklopu festivala koji je na internetskoj mreži trajao dva mjeseca, pri čemu su dodijeljene nagrade u 17 kategorija, dok je u natjecanju sudjelovalo oko 2.200 različitih portala.

Uspjeh ovoga portala ne čudi jer odiše svježinom designa i odličnim developerskim rješenjima koje je uspješno odradila zagrebačka firma Web.burza. Ovi inventivni developeri iza sebe imaju niz uspješnih projekata kao što je npr. www.e-zadar.hr.

Primajući nagradu na svečanosti održanoj u beogradskoj skupštini grada, autorica i izvršna urednica nagrađenog hrvatskog projekta Irina Čulinović Soldat kazala je kako portal postoji nepuna tri mjeseca te da mu je nedavno dodijeljeno priznanje i u Hrvatskoj.

Pripreme za osnutak portala ordinacija.hr trajale su, kako je istaknula, oko dvije godine.

Prvi "Web Fest" organiziran je 2007. i prvi je regionalni festival za izbor najboljih web projekata i promociju upotrebe Interneta kod najšireg kruga ljudi. Sastoji se od izbora najboljih web stranica po kategorijama kao i od promotivno edukativnih aktivnosti.

U sklopu završne svečanosti ovogodišnjeg festivala između ostalih dodijeljena su priznanja internetskim portalima u oblasti sporta, zabave, kulture i umjetnosti, obrazovanja, multimedije i drugih, a kao najbolji u kategoriji informativnih nagrađen je portal beogradskog dnevnog lista "Blic".

 

27.11.2009. 00:02:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Mario Frančešević
    28.11.2009. 10:50
    A nije jedini :(

    Osvojio je i seekandhit.com u kategoriji internet marketing projekta.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh